Vill ut

Hello igen, mimsan och jag gick iväg till högdalens centrum, köpte lite gott och gick mot ängen. När vi slagit oss ner för att njuta av solen försvann den sakta. Fy fan vad irriterad jag blev. Ville verkligen ligga där och mysa i solen, men nej precis då skulle de gråa molnen komma fram. Så vi satt där ett par min men sen bestämde vi oss för att gå till det stället som fick ge oss den bruna färgen idag, nämligen solariumet. Fick bli 15 korta minuter så man känner sig lite brun iallafall.

Efter det traskade vi hem och kolla lite tv, käka lite mat och nu vill jag ut igen. För SOLEN SKINER! Känner för nån mysig liten fika vid en fin brygga eller nått. Ska höra mig omkring och se om jag hittar nått skoj =)

PUSSEN <3





Kommentarer
Postat av: Sussi

Fåfängan kanske....

Eller om ni orkar åka en bit, så är strömma kanal jätte fint på kvällen...

Man kan se alla fina , lyxiga båtar slussa.



Kram

2008-07-10 @ 22:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0