ändrade planer

Vi kom ingen vart, haha älsklingen ligger nu i soffan och sover. Fasiken vilken sömntuta han blivit. Visst är jag seg men inte så att jag kan sova i typ två dagar. Men men antar att det är för att han fortfarande är lite småsjuk. Som sagt så orkade ingen av oss åka iväg. Jag ska ju ändå iväg runt tre tiden så det e ju inte långt kvar till det. Ska lägga in lite bilder nu, Pussen



Haha den här dagen blir inte som jag tänkt mig. Fick precis ett samtal av en tjej... som känner min moster som bor i USA. Hon jobbar med kändisar, film och make-up. Alltså mitt favoritämne. Det den här tjejen ville är nämligen en intervjuv med mig, vet inte exakt vad jag ska göra. Men dem ska filma mitt liv typ o.s.v E faktist skitnervös. Men fick jädrans bråttom nu, ska hoppa in i dushen sen måste jag sminka mig. OH!!

Lycka mig till, eller hur man nu säger. Ses senare ikväll =) hihi




Kommentarer
Postat av: studenten en dag att minnas

lycka till :D

kommer jag kunna se klippet ngnstans som de kanske lägger upp?

2008-06-08 @ 13:47:11
Postat av: Sussi

Gud va roligt!!

Hoppas man får höra om de sen : )

Trist att du fick ut å åka i onödan, stackars dig.

Roligare kan man ju ha

2008-06-08 @ 20:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0