dålig uppdatering

Hejsan, sorry för dålig uppdatering. Haha detta är nog första gången jag fått skäll av mina läsare för detta. Så nu känner jag genast att jag måste skärpa till mig. Helgen har varit fantastisk och känner mig ganska slut. 

Har tagit ca 600 bilder under lördagen, och det är bra bilder som jag tagit på min nya kamera. Dock har jag inte lärt mig allt, knappt nått på min kamera så bilderna kanske inte så proffsiga som de skulle kunna vart. Men jag är enormt nöjda med dem. 

Bröllopsfesten slutade väl vid fyra på söndagmorgon, jag var hemma hos Sofia&Glen runt kvart över tre. Men pågrund utav att vi var så många åkte vi ju fler rundor. Söndagen bestod av städning och åter igen städning ute på mörkö. Kom inte hem i lägenheten förrän klockan tio igårkväll. Så därför blev de inge bloggande då.

Va uppe vid tio imorse och har varit ute på stan och röjt med Kevin och Aleena. Jag följde med som rådgivare till dem båda. Haha, men kul hade vi. Nu sitter jag hemma hos mamsen, ända stället med internet på ett tag. 

Självklart har jag kameran hemma, så bilderna från bröllopet får ni se imorrn, JÄTTEFINA! =) hihi

Kevin jobbar till sent ikväll, och inte tänker jag sitta här själv. Slår nog en pling till Nora. Hörs kanske senare annars imorrn. Med mer bilder!


PUSS&KRAM SKUMBANAN! <3





Kommentarer
Postat av: Sus

Sämre uppdatering finns, lovar...

Bla SL:s hemsida, det står fortfarande , eventuell busstrejk, dom har för.... redan bestämt att dom ska gå i strejk imorrn, rixpuckon!!

Jaja, de drabbar väl inte alla.



Kram

2008-06-30 @ 20:41:18
Postat av: saaywuuut

jaaa, jag satt o väntade på bussen 514 mot sollentuna station i morse, men d va ingen vid busshållsplatsen o ja tyckte d va skumt eftersom bussen skulle bara komma ngn minut senare. sen kom en ääldre dam fram till mig o sa att d e busstrejk, o då vart ja irriterad som fan! men aja nog me det.



alexandra, du gör en blog värt att läsa. <3

2008-07-01 @ 18:43:14
Postat av: miaaaaaaa

UPPPDATEEEERA POCH LÄGG UPPP BILDERNA SOM DU HAR LOVAT I TVÅÅÅÅÅÅ DAR !!! :D

2008-07-02 @ 01:56:17
Postat av: Sussi

Nu är vi många som bara väntar å väntar.....

Uppdatera!!



Tack å Hej

2008-07-02 @ 09:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0