Gårdagens shopping

Som ni vet, eller ah dem flesta av er iallafall. Är det sjukt mycke reor överallt just nu. Plus att jag har ett presentkort på Gina som jag fick i födelsedags present. Nu känner jag faktist att det är stopp, men fan vad man kan gå lös i affärerna. Haha känner mig helt shoppinggalen. Tillochmed Kevin sa igår, shit vad mycket kläder du har. Haha hinner knappt använda allt. Ajja, nu är det som sagt stopp, och ska börja använda det jag köpt. 

Detta fick följa med hem igår:

Blommigt linne från Gina Tricot, blommig klänning från BikBok.



Vet faktist inte vad man kallar dessa skor, men fina är dem. Hittade dem på Belle (Götgatan). Den butiken har nog blivit en av mina favoriter, hittar alltid något fint där. Det var nu 70% rea. Så fick dem för endast 199:-



Ett svart fodral från Gina och sedan en brunt flätat skärp från BikBok.



Har mixtrat lite med färgen som ni ser, ett miniprogram som finns på mac. Haha man ser också vilka affärer jag handlar mest i. Egentligen känns det lite tråkigt eftersom det är där alla andra handlar, fick jag själv välja skulle vilja ha lite udda saker, som inte varenda brud i sthlm har på sig. Men har så jädrans dålig koll på vart man hittar fina men udda kläder/accessoarer.

Så vet ni det, tipsa mig gärna! =)




Kommentarer
Postat av: Maja

Jo, jag läste nånting i Aftonbladet om tropisk värme. Men själv befinner jag mig uppe i Västerbotten och här bara regnar det. Vi har fått en vecka med sol och över 25 grader, but thats it.

2008-06-25 @ 09:58:23
URL: http://misssmor.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Nej de är en kompis som har varit så snäll och hjälpt mig med den :) Så fin, är jättenöjd med resultatet. Ha en fin dag :)

2008-06-25 @ 10:22:07
URL: http://charlotte87.blogg.se/
Postat av: S

Jättefina kläder (och skor)!!



Vad ska du hitta på idag då??



2008-06-25 @ 10:23:05
URL: http://lifeofsuneeta.blogg.se/
Postat av: h

jag gillade verkligen den översta klänningen. jag jobbar som inköpsassistent, men hanterar inga kläder, bara saker till hemmet :/

2008-06-25 @ 10:30:36
URL: http://protector.blogg.se/
Postat av: J M

Gillade allt, men mest bältet och skorna :))

2008-06-25 @ 10:58:11
URL: http://http://handsaway.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0