Gröna Lund idag?

God morgon, sovit gott? det har iallafall jag. Som en prinsessa! haha
Igår kväll fick jag ett samtal av min kära far, han sa att han vunnit lite på det han tippat under gårdagen. Och ville därför att jag och Kevin ska komma till han idag, käka lunch och sedan dra till Grönan. Han bjuder... hihi så himla go. Det är nämligen väldigt sällan min pappa har pengar för tillfället, just för att han har varit sjukskriven och så. Men nu är det på väg uppåt vilken känns superskönt för både mig och honom. Men iallafall så ska jag väl då antagligen dit idag, hoppas det inte regnar, ser inte ut som det nu, men vädret kan vända rätt fort det har vi ju sätt. 

Ska ta med mig kameran idag (inte min egen utan marre´s). hihi, så ska vi se om jag får några fin bilder... föressten så har jag inte varit på grönan sen 2006, ska bli kul och åka de nya grejerna, OM de nu är roliga då. För jag är ingen bangare.

Tänkte laga lite gröt nu, sen funderar jag på att åka och soooola... hihi, börjar känna mig sjukt blek. Och jag fyller ju år snart, eller ah rättare sagt på lördag, hihi då ere party!!!


Puss sålänge <3

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ah kul, blir nog ett helt ok dag.

Solen lyser, och de är ganska varmt...

Ha så roligt idag, gumman.....

2008-06-15 @ 13:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0