Halvvägs igenom.

Hejsan, kom ganska nyligen hem från tandläkaren. Fy bubblan, vet banne mig inte vad jag ska säga. För er som inte vet så har jag nyligen plockat bort övre tandställningen. Haha och för er som haft tandställning och tagit bort den vet hur konstigt det känns. Haha, plus att det ser heeeeelt konstigt ut. Självklart ovanligt men fan vad jag inte passar i det. Ser ut som en annan person. Men med lite smink och fixat hår kanske de ser bättre ut haha. 

Sitter och äter lite frulle och lyssnar på när mumsan sjunger julsånger här framför mig. Haha fan hon verkar inte ha fattat att sommaren är här?! 

Planer för idag? Hmmmm solen skiner sådär underbart. Funtar på att dra ut och lägga mig i solen, men skulle behöva fixa lite småsaker. Ajja vi får se, hörs senare.

PUSSEN<3

Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Tack för din gulliga kommentar, den gjorde mig glad! Ja du, vart jag får alla ideér ifrån...de bara kommer =) Är en kreativ person och älskar att pyssla och vara kreativ.

2008-06-26 @ 10:34:32
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0