Mammas födelsedag

Heeejsan, kan ni tänka er att jag är uppe redan nu? haha, det är faktist för att min kära mor fyller år idag. Jag och älsklingen gick upp vid sju imorse och gick då ner till vårt lilla bageri i bandhagens centrum. Köpte massa nybakat bröd sedan prommade vi hem till mamma. Hon var dock redan vaken men tro mig det är svårt att vakna innan mamma. Men vi sjöng för henne, och hon blev skitglad. Haha, vet inte riktigt vad som händer ikväll, går väl ut och käkar på restaurang eller nått. 

Som ni ser har jag inte bloggat nått de två senaste dagarna, fan vad jag hatar det. Känner att jag missar och glömmer bort allt roligt som händer i mitt liv. Haha.. Ne men grejen är den att vårt internet är avstängt av en korkad anledning. Men hoppas på att vi får igång det så fort som möjligt, annars får jag helt enkelt gå hem hit och blogga.

Tisdag:
Igår vaknade jag inte förrän halv ett, vilket är sjukt sent för att vara mig. Det var K som ringde för han var redan på jobbet, haha det brukar verkligen vara tvärtom. Att han ligger och sover och jag är på jobbet. Men men, ibland kan det vara skönt att bara få sova ut. Men när jag vaknat hoppade jag upp ur sängen direkt in i dushen sedan for jag snabbt iväg in till stan där jag mötte Nora. Vi åkte in till stan, köpte lite fina saker som kommer upp alldeles strax. Skitnöjd faktist!

Mimmi kom också in en kortis för att köpa lite såsaker till mamsen. Sedan åkte hon hem igen. Jag åkte med Nora och hennes familj till gullmars-bowling. Hennes pappa fyllde nämligen år igår, så dem bjöd mig på det. De var kul i början med sedan gick det åt skogen. Haha Nora vann överlägset. 

Dagens planer, ja det finns det. Har lovat lillsyrran att åka in och köpa ett par jeans med henne på BikBok i slussen, de har nämligen massa reor där. Vet inte exakt vad jag ska göra hela dagen. Men klockan sex har jag ett möte med en kille. Men det berättar jag mer om senare! ;)

BRB!



GRATTIS MAMI<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0