Nydushad

God kväll, sitter här nu i vårt egna poolhus. Hihi fan vad man njuter. Det är nästan som att resa bort... Gud vad jag älskar nyrakade ben, alldeles lena. Känns så himla fräsht! Tänkte noppa ögonbrynen, måla om naglarna, bara allmänt pyssla om mig själv. Känns verkligen skönt att få komma bort ett tag från stan, bara ligga här och ta det lungt.

Har fotat runt lite med min nya kamera idag, försökte nyligen att ladda in bilderna. Men så klart funkade det ej. Vet inte vad jag ska göra, tycker det borde vara rätt enkelt. Men jag är rätt korkad såå... haha

Vi hade en liten suprise grej för mamsen min. Jag och Mia köpte tårtingredienser och gjorde den på hennes rum. Så utan att mamma visste om det. Vi dukade upp lite fint ute på verandan och ropade sedan att det var en orm för att lura ut henne. haha lite småskoj. 

BRB!



Sådär har lyckats få in bilderna med hjälp av lilla mia. hehe Såhär fint bor vi iallafall i helgen










MYSPYS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0