Sverige ut ur Em då...

Känns ju lite tråkigt att de förlorade med 2-0 men men. Allvarlig talat tyckte jag Sverige spelade ganska dåligt, dem verkade så otaggade på nått sätt. Slitna... men men det är bara fotboll.

Dem har varit duktiga, och det ska de ha cred för!!!

Ser nu att jag är sådär lagom rosröd på kinderna, haha första gången jag lyckats "bränna" mig i ett solarium. Funderar på att slagga här hos mamma, orkar verkligen inte gå hem. Men vi får se, älsklingen är ju iallafall här.

Nä ska krypa ner i soffan nu och kolla lite meeer TV! Ha en fortsatt najs kväll. PEACE!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag fyller 16 =)



Håller med dig om att sverige spelade ganska dåligt. Det var som att dom inte orkade anstränga sig och bara lät det gå som det gick. :P

2008-06-18 @ 22:44:35
URL: http://jessssiica.blogg.se/
Postat av: Melinda

Han bär tyvärr inte smycken ;( men annars var det en jättebra idé ! min pojkvän är kneeepig, han älskar att meka med bilar och vara i garaget :P

2008-06-18 @ 22:48:57
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0