Tog ett tag

Komojojo!!! ja orkar inte säga hej i varje inlägg, känns enormt uttjatat. Haha, så "Komojojo" är min nya hälsningsfras för ett tag. Dagen har gått bra, lite segt imorse men så fort vi kom igång med filmningen gick allting väldigt effektivt. Det känns kul att få vara med i en film som förmodligen kommer synas runt om i hela världen. Kände mig nästan som en kändis när hon följde mig med kameran vart jag än gick, hihi i like. 

Fick lite backup av bullen också i min inspelning, sedan gick vi hem till mig och mös. Nora kom hit, har färgat hennes hår. Eller ah rättare sagt slingat och jädrans vilken tid det tog. 3 hela timmar, kan själv inte fatta att jag stått där och hållt på så länge, men känner mig väldigt trött och seg i kroppen nu. Resultatet blev dock himlans bra, är väldigt nöjd. Före och efter bild kommer nån annan dag, eftersom klockan hann bli så mycket så vi orkade inte torka hela håret o.s.v Men bra blev det!

Under dessa tre timmar följde vi såklart fotbollen på tv, idag spelade Holland mot Italien och det blev 3-0. Det kan verkligen vara kul att kolla fotboll, haha vi satt här tre brudar och gapa och skratta fram och tillbaka. Såhär såg det ut efter allt snask vi tryckt i oss och Nora´s mumsiga pizza. Haha

Inte världens bästa bild, men kolla hur bullen njuter...



Väldigt tjejigt eller hur =) haha nä nu ska jag hoppa in i dushen, sen ska jag fixa naglarna etc.

Natti<3



Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Vi var i Hurghada:)! Var det där du oxå var? Ha en bra Tisdag!

2008-06-10 @ 10:39:16
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0