Vilken överraskning...

haha, shit vad lurad man kan bli. Ja gröna lund blev det inte kan jag lova. Haft en bra dag? Ja det har iallafall jag. Skulle ju som sagt till min pappa för att käka lunch och sedan dra iväg till grönan, men nej nej. När jag kom dit sa han att vi skulle grilla, så skulle vara på baksidan av huset. När jag närmar mig ser jag en massa ballonger och pappas tjej. 
Då tänkte jag, - jaha va mysigt med lite ballonger och grill. Haha, sen när jag kommer dit hoppar det upp en bunt med människor. Ganska chockad, haha hade verkligen inte tänkt mig det. 

Det var släktingar, närmaste vänner och andra bekanta. När jag kom skrek de SUPRISE! och sedan sjöng de födelsedagsången. Hihi, blev verkligen jätteglad. Och mest över hur mycket blandat folk det var. Det fanns massa tårta, bullar och kakor. Kändes kul att de lyckades lura mig så grovt. Speciellt Kevin, haha tycker han brukar vara sjukt dålig på att ljuga, men denna gång var han/dem riktigt skickliga. 

Mamma hade anordnat ett lite tipsrunda, "Hur väl känner du Alexandra?" Haha, det var verkligen kul att se. Skamligt nog fick ingen alla rätt, haha men flest poäng fick Tomas och Kjelle, (båda mina pappor) haha. Det låter ju kul, ah men iallafall sedan kom mormor och en mostern på andraplats. Det var kul att se vad folk trodde/visste om mig. Hihi

Fick massa fina presenter, en del pengar också! Känner mig väldigt glad, och ska visa upp presenterna imorrn. 

Nu är det ju så att jag inte fyller förrän på LÖRDAG DEN 21/6, men eftersom det är midsommar-helgen har folk redan bokat o.s.v, de reser bort... Så därför valde de att hålla detta party för mig idag.

Känner mig riktigt nöjd, min ena kusin fotade under hela dagen, så ska väl ha dem bilderna från och med imorrn eller nått.

Shit nu blev inlägget säkert lite långt och tråkigt, men var bara tvungen att berätta =) En sak som jag fick var en resa till okänd plats. Haha, fan va min mamma kan vara lurig.

Såhär stog det i kortet: 

Nu när du fyller 18 år,
en liten resa av oss du får.
Packa en väska för 2 nätter,
innan du dig på tåget sätter. 

Var i Slussen måndagen den 16 juni kl. 16:15

Haha, fatta va nervös jag är, eller ah hur ska jag säga...?! EXITED!!!! hahah Så imorrn bär det av, någonstans! Blir borta två nätter. Självklart får ni veta vad när jag kommit hem. HIhi

Efter partyt drog vi hem, älsklingen och jag städade lägenheten sen kom Bullen & norisen hit. Vi kakade massa god mat och köpt massa godis. Hyrde också en film, som SUGER: kevin kollar fortfarande men jag tröttnade efter 5 min. Tjejerna har redan åkt hem. Men ska väl hoppa i säng snart, hoppas alla haft en bra dag. Och att det inte var allt för tråkigt att läsa.


KRAMIS<3



Jag och presenterna, fast har inte fått de från mami och familjen än, utan det kommer på min "riktiga" födelsedag. =)



Kommentarer
Postat av: emma

hahah luuuurad ;)

2008-06-16 @ 09:00:15
Postat av: tråkigt sommarlov

hehe, neej d är roligt att läsa långa inlägg :D. fortsätt me det :)

2008-06-16 @ 12:21:51
Postat av: Sussi

Ja dig kan man ju lura till månen , ha ha ha

Kul var de ialf.



Ha så kul nu, he he

2008-06-16 @ 12:50:12
Postat av: Anonym

hej! jag tar 100:- för en hel design, billigare får du leta efter ;) haha

2008-06-16 @ 13:11:34
URL: http://ninnaa.blogg.se/
Postat av: Jessica

ohh jag fyller också år den 21/6 :D

2008-06-18 @ 22:37:07
URL: http://jessssiica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0