Vilken ska jag välja?

Det är ju så att jag fyller år nästa lördag, den 21 Juni. Önskar mig då en bra och passande system kamera. Men eftersom jag aldrig tidigare haft eller knappt vet nått om dem, vet jag inte HUR jag ska välja den rätta för just mig. Är det någon som vet vad man ska titta efter? Vad som är viktigt, typ objektivet, självaste kameran o.s.v ? 

Måste nämligen visa min mamma vilken jag vill, dock är det väl inte säkert att jag får, beror väl på hur mycket det kostar!
Så snälla alla ni som kör med egen System kamera, ge mig lite tips!

TACK! <3

Canon-EOS-40D.jpg


Kommentarer
Postat av: heeell nooo!

va e d för skillnad på system kamera och digital kamera? :S

för d finns en jätte bra digital kamera i märket sony, vet inte exakt vilken sony d är. Men den har tydligen as bra funktioner, man kan ha musik i den, man kan lyssna på musik medan man kollar på bilderna, den har bluetooth o massa mer. kolla efter den, om det nu än är en digital kamera du är ute efter :).

2008-06-13 @ 09:54:39
Postat av: Thessan

Tyvärr inte mitt eget öga.

Canon Eos 40D eller 400D ska visst vara superbra har jag hört. Vill verkligen ha nån av dem. Har själv aldrig haft en men strävar efter det.

2008-06-13 @ 09:56:33
URL: http://blueeyetea.blogg.se/
Postat av: Annica

hej...vad ja tycker är en intressant blogg är när man gör mycket reklam för olika saker, eller en blogg med bilder...en bild säger ju mer än 1000 ord=)))

föresten om du ska köpa en kamera ska du köpa en system kamera...mycket bättre upplösning på dom bilderna enligt min åsikt=))

2008-06-13 @ 10:19:06
URL: http://annicalindstrom.blogg.se/
Postat av: Bibi

En Canon EOS 350D är superbilliga nu och dom är verkligen bra. Canon EOS 400D är superbra och har lite fler features än 350D. Har haft båda. Man kan köpa till nya objektiv, filter, osv. Sen rekomenderar jag att du skaffar Adobe photoshop, men iphoto funkar också bra till å BÖRJA med. Jag rekomenderar inte SONY. Gullig gadget, men inte vad jag kallar en riktig kamera. Billigast kan du hitta dom jag rekomenderar på Media Markt i Heron City. Men kan finnas på rea lite här och var.

2008-06-13 @ 11:01:29
Postat av: R e b e c c a W i l l a r p

ge ig din adress igen , datan hade startats om så jag missa adressen.

2008-06-13 @ 12:49:38
URL: http://willarp.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: Tack :) Ja, jag har gjort den själv!

2008-06-13 @ 13:06:09
URL: http://stockholmsflicka.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe jag vet :$ han är sjukt fräsch! vet dock inte vad han heter.. hittade honom här; http://www.nakedforacause.com.au/ =)

2008-06-13 @ 14:01:43
URL: http://annaochcecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0