Älsklingens dag



God eftermiddag allesammans, idag är det söndag och Kevins 18 års födelsedag. Vi började dagen med att sjunga för honom såklart, hans farmor, faster och hennes kille Glenn kom dit och åt lite frukost och tårta imorse. När jag drog iväg till jobbet åkte dem in till stan...skulle shoppa lite och sånt mys. Älsklingen fick också sin andra present av mig imorse, så nu kan jag säga vad det var. Nämligen en silverkedja, sån där lite tjockare. Fast den var lite för liten, asså lite för kort så ska förlänga den lite nångång i veckan.
Kom en kvart försent imorse, men har bestämt mig för att det var första och sista gången...hatar att komma försent, PINSAMT!!!! Fick sluta vid fem idag då eftersom vi ska iväg och fira Kevin. Just nu är jag hemma, och kom precis hem. Ska ta en dush och käka nått litet.

Sedan ikväll ska vi ut och äta sen pekar det väl åt en bio tror jag, väntar faktist på besked från Jens (kevins pappa) nu... så hoppas han ringer snart. Idag har vi också haft visning på huset, det hade tydligen vart ganska mycket folk här idag, runt 25 familjer...känns skitkul. Hoppas vi får den summan vi vill också, för då blir vi rika! haha närå...

Idag är också sista dagen på sportlovet, inte för att jag har varit sådär himlans ledig, men det är stor skillnad på jobb och skola... Imorrn börjar vi egentligen halv elva, men eftersom ja skolkat så mycket från småföretagande, s börjar jag nio....typ AS-JOBBIGT! Har också idrott så slutar inte förrän halv fem imorrn.

Nä nu är det dushdags, sover hos Kevin inatt igen i bandhagen, kan hända att jag ska med och kolla på en sak imorrn med Jens. Berättar mer sen, om det blir nått.

Hoppas alla haft en helt underbar vecka, KRAMIS!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0