Det finns så mycket sjuka människor!

Tjaabbbalabba, asså om ni bara visste hur mycket skumma människor jag sätt idag...haha
Den första stötte jag på imorse när jag satt på tunnelbanan påväg till tandläkaren, helt skum. Han var väl inte sådär jätterolig men han kollade först på mig skitmycket sen satte han sig framför mig, pratandes  telefon. Så bara garvar han sådär jobbigt högt så man såg fan halvvägs ner i halsen...haha äckligt bara! Sen byter jag plats, så kommer det på en snubbe. Sätter sig framför mig, tjejen brevid trodde typ först att hon kände han men hon såg fel. Men han fortsatta babbla om att han vart på tv, och att han då var typ känd..haha sen när hon gick av satte han sig brevid mig och frågade vilket håll tåget åkte, jag sa vilket håll och då sa han, synd! Haha sen frågade han om de sa - nästa cypern haha...så himla störd...han frågade om guldet på min väska var äkta och vilken telefon jag hade. Frågade om jag ville byta mobil med han, för han hade en mycket coolare. Den kunde blinka och nått annat skit. HAH kanske inte låter så jättekul men han va verkligen konstig...

Sen efter att ha mött Nora & lisii & Sara gick vi till affären för att köpa godis, då stog det en kille i affären och läste på en saftflaska typ en cm från flaskan, haha trodde först att han typ luktade på den...men stog där länge och läste Lite synd men fan vad roligt det såg ut.

Sen kommer det äckligaste! På väg upp i rulltrappan säger Nora, - fan vad det luktar bajs. Jag luktar lite och kollar på gubben framför mig, ja tänkte det e säkert gubben. Sen kollar vi lite till, då har han BAJSAT PÅ SIG! asså fan va äcklad jag blev...hah blä...tyckte på samma gång synd om han men BLÄ det var typ diarré som runnit ner, så man såg det vid skon....BLÄ BLÄ BLÄ! Det stank verkligen äckligt människobajs.....USCH!


hahaha...ajja...har du/ni stött på nån riktig märklig människa? snälla tell me, kan man få sig ett gott skratt!

Kommentarer
Postat av: Martina

Scorett sänker ALLA sina skor med 20 % i morgon, passa på!!!!

2008-03-19 @ 17:53:29
URL: http://selfishme.blogg.se
Postat av: Kader

Åk till Gott gott grillen i tensta, såå får du en god kebab och en ägare som sjunger arabiska låtar högt och tydligt, kuuult :)

2008-03-19 @ 17:53:46
URL: http://kader.blogg.se
Postat av: tjänaextra.com

Haha jobbig dag :D

2008-03-19 @ 17:58:29
URL: http://tjanaextra.bloggsida.se/
Postat av: sara

Haha, verkar som att du har stött på väldigt "roliga" människor idag!

2008-03-19 @ 18:03:13
URL: http://themoment.blogg.se
Postat av: jag säger vad jag vill nu

sätt eller sett? Vart kommer du ifrån egentligen? Hur gammal är du? Jag är bara 11 år och till och med jag kan stava bättre. Typ som när du skrev "helt skum" men egentligen skriver man helt skumT, med T på slutet. Alltså är du född i Sverige? Om du är ska jag säga att det inte verkar så. Detta menas inget dumt men jag tycker själv att det är lite skumt.

2008-03-19 @ 18:10:03
Postat av: Jeanette

hahah väldigt mysigt folk du träffat på idag då ;D

2008-03-19 @ 18:10:22
URL: http://jeanettetarnstrom.blogg.se
Postat av: ggg

hahahah roliga människor du har träffat på idag alltså! :b har vart med om det en gång tidigare. jag satt på bussen o såg en gubbe som satt på bussstationen, såg det genom fönstret. han hade spytt på sina kläder o inte bara det han var säkert hemlös för han satt o käkade ost en stor sådan.. herrgårdost typ och drack dilmjölk direkt ur packeten.. det var en äcklig syn kan ja säga dig! :P tur att ja satt INNE i bussen..men lite synd vare =/

2008-03-19 @ 18:31:46
Postat av: nina

igår på tunnelbanan satt en uteliggar tant med fjällräven jacka (?) o skrek att jesus kommer o tar mig imorn rakt i mitt öra :s sen förra helgen när jag satt på tunnelbanan kom en gubbe med gitarr o skrek att han hade gjort en sång till mig o pekade på mig framför alla o börja sjunga va liiite pinsamt men men :D

2008-03-19 @ 18:49:34
Postat av: tajny

haha men fyy fan vad äckligt :S

2008-03-19 @ 19:28:51
URL: http://www.metrobloggen.se/tajny
Postat av: Alexandra

HAHAH men fyfan vad vidrigt med nedbajsad gubbe!! Jag jobbade på ålderdomshem ett tag där fanns det gott om konstiga människor asså! ROligast var nog en gubbe som konstant flirtade med mig och så fort han skulle gå och lägga sig undrade om jag inte vill krypa in under täcket och "mysa" lite.. hahah!! som tur var så gjorde han allt med glimten i ögat, annars hade jag nog blitt arg!

2008-03-19 @ 19:35:11
URL: http://Alextheaddict.blogg.se
Postat av: Denise

Finns så mycket skumma människor. jag vart förföljd av ett peddo i Fredags. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

2008-03-19 @ 20:10:32
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: sara

vilken störd dag ;) usch vad äckligt att bajsa på sig, fyy kan verkligen inte förstå hur jobbigt det måste vara, stackarn hehe. kommer inte på just nu om nåt sånt har hänt mig, men ibland kommer det fyllisar som typ säger "se inte så ledsen ut", eller "fin dotter du har" till min mamma.

2008-03-19 @ 20:26:36
URL: http://minafinaminnen.blogg.se
Postat av: emma L

grymt fin design :)

2008-03-19 @ 20:40:06
URL: http://emmaalindgren.blogg.se
Postat av: Anonym

Hejsan hoppsan!

Syrran har varit med om nåt jätte äckligt som ung, en kille som satt mitt emot henne på T-banan, bakom en stor DN satt han å gjorde, a du vet vad....
Sen kom allt på hennes nya mockastövlar.....
Fy farao vad äckligt, dagens värsta historia, hi hi hi.
Ella har vart däckad idag, inte sagt ett ljud.
Sen kom Robin, som fyllde 16 år idag, då blev hon sakta med säkert bättre.
Nu har hela tjocka släkten vart här, eller syskon , farmor& farfar, så vi
har haft kalas här med tårta.
Hon får troligen inte åka hem imorrn heller, levern är sprucken : (
Nu har hon tv, data, dvd och snart kommer pappa med DS spel oxå.
Hoppas de gick bra på nya jobbet.

Kram Kram Ella&Sussi

Ps.skulle vilja åka med Ella t egypten jag med ds

2008-03-19 @ 20:47:58
Postat av: Thess

Senast idag satt det en märklig man på bussen... Jag och mina kompisar satt och snackade om skolan och så, och han satt och småmumlade för sig själv. Om jullov och grejer. Han mumlade verkligen om saker vi sa, fast han tittade inte på oss en enda gång. Helskum!

2008-03-19 @ 20:48:45
URL: http://pitbullqueen.blogg.se
Postat av: Dita

jaa så sjuka människor det finns överallt. Just nu sitter jag på msn och pratar med någon, inte en aning vem det är, tror att hon eller jag har addat fel haha, för hon är en mamma i 48 års åldern. Hon skriver att hon har sett en runka på cam och lydit henne det hon har sagt att han ska göra, sedan när han precis skulle "spruta" rusar hans pappa in i rummet och han vänder sig om och sprutar på henne...
Det såg hon på cammen :S
Helr vidrig eller pinsamt? :O Haha

Hare bra*

2008-03-19 @ 20:49:43
URL: http://diitaa.blogg.se
Postat av: Oskar

Har fått stryck av en jävla knarkare! Han puttade till mig helt oprovocerat så jag puttade till honom tillbaka då vände han sig och smällde till mig på örat!

2008-03-19 @ 20:56:15
URL: http://thegameboy415.blogg.se/
Postat av: Emma

det finns en äldre herre så att säga (50-60 års åldern och utvecklingsstörd) här i den lilla byn jag bor som hela tiden frågar om han kan få ett kort på mig.. Jag vill inte ens tänka på vad han kommer göra med det..

2008-03-19 @ 20:56:18
URL: http://perfectlyfabulous.blogg.se
Postat av: Göte Børge

Jag tycker det är skumt att ingen vill ha de pengar jag delar ut på min blogg. Fattar ni varför folk är så skumma att de inte vill ha mina pengar?

Postat av: Johanna

åkte tunnelbana med några kompisar, brevid oss sitter en gubbe och ger ifrån sej ljud som en brunstig ko, efteråt påstår han att det är han som är tarzan! haha

2008-03-19 @ 21:32:33
Postat av: Emelie

Alla verkar träffa på skummisar idag. Är det
kanske de skumma människornas dag?! Vem vet... Det känns skummt. ;)

2008-03-19 @ 21:35:59
URL: http://emeliebo.blogg.se
Postat av: Bella

öhm, nej jag tror inte det. Hittade detta på internet :S

2008-03-19 @ 21:38:22
URL: http://BELLIIZ.blogg.se
Postat av: Lina

haha... det satt en typ lite störd snubbe på min tunnelbana imorse också. haha. när han gick på och skulle gå och sätta sig på en av de fyra platserna jag och min kompis satt vid så lyckades han slå till mig i huvudet med nån väska han hade med sig. och så börjar han prata. "fölåt" säger han först. sen hör jag inte allt han säger men jag tror han sitter och pratar om mig för det ser ut som han tittar på mig och grejer. haha. sa saker som: "nej, men hon verkar snäll den flickan" och så... haha. babblar konstant med sig själv typ. han var nog lite efterbliven så det blev typ lite gulligt. :P

2008-03-20 @ 00:26:31
URL: http://lanilisstrumpa.blogg.se
Postat av: Sara

Hmm, mysigt med bajs :S

2008-03-20 @ 01:25:06
URL: http://berlan.blogg.se
Postat av: Emmms

hahah fan vad SNUSKIGT! >

2008-03-20 @ 10:41:15
URL: http://emmeluttan.blogg.se
Postat av: evelina

Hej :) har en tävling som just startade på min blogg, kolla in och var med och tävla! :)

2008-03-20 @ 11:25:00
URL: http://ewezi.blogg.se
Postat av: Aiila

hahah vaddå det är bara kul med sånna människor =)

2008-03-20 @ 13:28:21
URL: http://aiilas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0