Lördag

Halllelååååja, idag har varit en rätt så boring dag. Har jobbat hela dagen från tolv till åtta. När jag vaknade imorse hade mamma och Tompa vart och handlat en massa god frukost, så jag åt en rejäl mumsig frukost. Tjänade faktist 120:- i dricks idag, känns härligt.


Har faktist bestämt mig för att spara all dricks jag får i min gulliga lilla spargris..haha i slutändan lär det ju bli ganska mycket. Ska alldeles strax åka hem till älsklingen i bandhagen, imorrn fyller han 18 år så vi ska vakna upp hemma hos honom, så ska hans mamma komma dit också, äta lite tårta kanske sjunga nått fint... haha! Han ska få min andra present också, hoppas verkligen att han blir glad.
Nä nu ser jag att tiden faktist rinner iväg, måste ner och packa väskan och sedan dra. Imorrn är det meningen att jag ska jobba också, men ska försöka snacka med Fadil (min chef) och kolla om jag får ledigt imorrn, eller kanske sluta vid fem iallafall.





Imorrn har vi också vår första visning på huset, ska bli himlans spännande... Nu MÅSTE jag dra. Ska försöka blogga imorrn, men kan inget lova... annars kommer jag ju hem på kvällen hörs då i sådana fall.

KRAMIS!!!!<3

Kommentarer
Postat av: Emma

Du får ha en underbar dag i morgon =)
Gratta han från mig ;p

KRAMISAR!

2008-03-02 @ 00:30:04
URL: http://EMMAWS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0