Onsdagens snabbuppdate

Heelllu allesammans, elaka och upprörda kommentarer kommer fortfarande in. Så ser att jag måste lägga ner med att kopiera fina bilder, har aldrig tänkt på att folk gör saker själv. Lat som jag är, om ni råkar se nått som är ert eget är det bara att säga till, men SNÄLLA var inte otrevliga! jag tar genast bort det. Har fått skitmånga besökare vilket är kul, sålänge alla inte hatar mig! För det är verkligen inte syftet med min blogg.

Sitter i skolan nu och börjar om tio minuter, har haft föreläsning nu på morgonen och nu ska vi ha "egen hårvård". Malin ska ta ut mitt löshår idag, sen ska jag färga hennes hår. Kommer ta för och efter bilder! 
Jobbar direkt efter skolan, så kommer inte blogga förrän sent ikväll!

kram sålänge
 

Kommentarer
Postat av: kevin

puss bäbä

2008-03-05 @ 13:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0