Typ bombattack!

Asså det här känns helt sjukt, känner mig sjukt attackerad. Men nu måste jag bara få förklara mig, så att alla ni som dampat ur på mig och skrivit typ tusen inlägg fattar och slutar hata mig för detta!

Jag jag hade en kategori med "blogghjälp", och JA det har jag kopierat, men det var innan jag visste att man inte fick det på designadinblogg, tycker verkligen hans sida är SKITBRA, och hade inte fattat nånting utan hans hjälp. Ni ska inte tro att jag kopierade det för att få folk att tro att JAG gjort det, utan kopierade det och tog med det i min blogg för att jag tyckte det var bra... känns jättetråkigt att folk ska bli så upprörda, och säga så taskiga grejer. Va fan ta och lugna ner er! Jag har tagit bort den kategorin nu, har ingen större användning för den eftersom jag verkligen inte kan nånting om hur man gör, eller fixar sin blogg. Hade kanske vart bättre om jag länkade till hans sida eller nått, så folk förstod att det inte var jag som var geniet bakom allt. Men allvarlig talat kan ni väl ta och tagga ner, JAG ÄR VERKLIGEN INGEN TJUV!

Och tycker att ni som skriver så jävla onödiga kommentarer om mig och vilken idiot jag är, jag menar kom igen! Det är väl bara att be mig ta bort skiten istället för att hacka ner mig så SJUKT mycket! Det tycker jag är omoget... skitsamma för er som vill fortsätta hata mig för detta, det är verkligen upp til er. Själv har jag lärt mig en läxa!


Ber så hemskt mycket om ursäkt för det misstag jag gjort, och det kommer inte att upprepas! Sen mest FÖRLÅT till dig, designadinblogg då eftersom det var dig jag "stal" ifrån!

Hoppas ni förlåter mig, kram<3

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg

Jag godtar din ursäkt, och jag hoppas att du förstår min reaktion, när jag lägger ner timmar och åter timmar på min blogg och sen hittar jag folk runt om i bloggvärlden som bara kapar allt rakt av utan att ens fråga.

Hade du frågat mig först, så hade vi säkert kunna komma överens om något, men när man bara tar saker o ting, så blir jag förbannad.

2008-03-04 @ 16:34:34
URL: http://www.designadinblogg.se
Postat av: maria

din blogg är jättebra alex! :)
egypten snart :D

2008-03-04 @ 16:35:00
Postat av: Designa din blogg

Tänk på det att det är copyright på precis allt som finns på internet. Har du själv inte skapat det, så får du egentligen inte använda det utan att fråga den rättmätige ägaren först.

Bara ett tips.

Det är väldigt många som tror att internet är en frizon som man får lov att utnyttja så mycket man vill, men så är det inte...

2008-03-04 @ 16:40:44
URL: http://www.designadinblogg.se
Postat av: Emma

Men hur blir det med bilden du stal från min blogg????? Bilden som jag har gjort!!

http://missrockangel.blogg.se/1204181380__ntligen.html

....

2008-03-04 @ 17:08:46
URL: http://missrockangel.blogg.se
Postat av: kevin

woho

2008-03-04 @ 19:35:02
Postat av: Blondinbella

din blogg är jätte fin tycker jag iallafall och sluta va så taskiga okej hon gjorde fel men hon ska inte straffas för det

2008-03-05 @ 07:20:24
Postat av: Anonym

håller jävligt mycket med Blondin Bella, fråga till designa din blogg? får man inte ens ta bilder från google? >:)

2008-03-06 @ 14:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0