Äntligen...

Heeeeeeej, gud så glad jag är. Tror inte ni förstår, eller för er som bloggar och gillar det, vet hur det är att vara ifrån sin lilla bästa vän, ja bloggen. Haha nä men man blir faktist beroende, det blir ju som en lite hobby om man kan säga så?!

Ja, iallafall så har vi äntligen fått internet här hemma, dock inte hemma hos mamsen men hemma hos oss, alltså älsklingen i bandhagen. Ja för er som inte riktigt hänger med har jag i princip flyttat in hos älsklingen min, har en säng hemma hos mamma. Kommer kanske bo där lite mer senare, när vi fått iordning med allt, för just nu ser det verkligen ut som ett bomnedslag om ni frågar mig och mina familjemedlemmar... 

Jag har så mycke att berätta, men känner mig lite för trött för det nu. Har lite skojiga bilder också, sen måste jag å dela med mig mer från våran egypten resa... fan börjar redan glömma vissa dagar därifrån, vilket känns hemskt tråkigt. Hade det så sjukt underbart där med min älskade och min familj. Ska se om hittar orken för lite egypt ikväll, annars ses vi GARANTERAT imorrn ;)

Missed you, <3 A



Nä jag är föööör trött, vi ses imorrn istället =) natti natti

Kommentarer
Postat av: hannistyle

vilken tur att du fick tillgång till internet då ;D hah

2008-05-21 @ 23:51:29
URL: http://hannistyle.blogg.se
Postat av: mary

God natt & sov gott :)

2008-05-21 @ 23:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0