APU

God morning, här sitter jag nu i min mysiga lilla morgonrock (som egentligen tillhör Nora) hehe..
Ska iväg på min APU idag, vilket innebär min Arbetsplats där jag nu praktiserar. Sitter här och funderar på om jag bara ska åka in dit för att hämta mina pappren och så efter imorgon ska alla timmarna lämnas in. Och känner mig därpå lite småförkyld, men har ännu inte bestämt mig. Känns verkligen superskönt att äntligen ha fått internet, nu kan man liksom kolla SL, sin mail, skoluppgifter och massa mer! 

Ska nog klä på mig och äta lite frukost nu, ni får ha en trevlig dag. Love A <3


P.S 
Ville bara säga att jag faktist lider med Kenza som fortfarande ligger på sjukan, have been there done that. Inte kul... Så hoppas hon kryar på sig snabbt!

Kommentarer
Postat av: Maria

hihi jasså? ja men kameran är ju en kär vän!
det måste ha varit min syster du såg, som tvingade mig att springa när jag inte orkade haha. vi hade varit på bio :)

2008-05-22 @ 09:43:48
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Josephine

ahh tack:)
vad jag menade var att dina länkar, typ den man trycker på då man ska kommentera ett inlägg, dom bli större då man drar musen över dom. Hur gör man så de blir så? (:

2008-05-22 @ 16:10:48
URL: http://ljaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0