kissen följde oss hela vägen hem

God kväll, nu är det ju typ tisdag...men ah iallafall! Kom precis hem från att ha varit "hemma" (hos mamma) alltså.
Vi lagade lite god mat och kollade TV, såg också filmen om TIna Turner, om hur hon fick stå ut med en karl som slog henne nästan var dag.. jättehemskt. 

Var det nån mer som såg den? Väldigt bra var den iallafall.
Som rukriken säger, en liten liten kisse följde oss en lång bit, så himla söt. Så fort vi ropade på den kom den tassandes fram. Gud jag blev helt kär i den lilla krabaten... Den fick följa med upp i lägenheten en kortis, men inte så länge eftersom på Jens och Kevin är ganska så allergiska.TYPISKT! Jag vill vekrligen har en liten kissmiss eller varför inte en lite vovvsing? ohhh... filmade den, men slänger in filmen imorrn. Är SUPERtröttt nu så ska bara dusha en snabbis och sedan hoppa i säng =)

Natti natti<3 A

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej,

Tyvärr har jag varken ork eller tid just nu att fixa designer, har för mycket som pågår i mitt eget liv. Men hoppas att det ordnar upp sig för dig.

Kram

2008-05-27 @ 08:01:45
URL: http://helenasnackar.blogg.se
Postat av: Helena

När det gäller profilbilden måste du ändra sökvägen i din kodmall, jag tror det står ganska utförligt beskrivet i din kodmall hur man gör, har för mig att jag lade in en beskrivning där i alla fall så det skulle vara lätt att ändra själv. Det du måste tänka på är storleken på din bild, den får inte vara bredare än 200px och den aktuella stoleken ska skrivas in i samband med sökvägen till bilden, tror jag beskrev det också...

2008-05-27 @ 11:00:45
URL: http://helenasnackar.blogg.se
Postat av: E m m y (Amafao)

tack så mycket, ja det var årets bal.. :)

2008-05-27 @ 11:44:19
URL: http://amafao.blogg.se
Postat av: Sussi

Hej!

Vill bara säga att jag hoppas den inte var hemlös....
Stackars kisse

Pöss

2008-05-27 @ 21:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0