Morsdag

Hallojsan, har alla haft en bra dag? Det har faktist jag, lite sådär halvseg men rätt mysig ändå. Vaknade inte förrän elva imorse, vilket var väldigt skönt. Kände att det var väldigt länge sedan jag verkligen sov ut. Vi prommade sedan hem till mums som var hemma själv (lillasyster). Käkade lite frulle där och kollade TV. Vi har för första gången på snart 2 år äntligen skaffat kanaler. Så nu kan ingen mer mobba oss för det, haha nä men vi har inte haft några kanaler av flera anledningar... men det har varit skönt. Men lite kul är det nu att ha det igen. Vid tre tiden drog vi in mot stan, norisen drog hem och jag älsklingen + mums gick och mös på söder. 

Tränade också en kortis på Friskis&svettis idag, kände mig lite mör så tränade inte så väldans hårt! Nu sitter jag iallafall hemma med Mimmi, älsklingen är iväg och jobbar. Kommer väl inte förrän sent ikväll... Det är fortfarande helt blå himmel ute, så himla mysigt. GUD va jag älskar sommaren..



Idag är det som sagt MorsDag, men tyvärr så är min mami bortrest säkert en vecka till. Men ville iallafall passa på och säga att jag har en helt underbar mamma, och den bästa i världen. Love you <3

image1620

Första bilden jag hittade på mami, syrran hänkade på också. Bilden är tagen i Egypten.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sv: Det står där du kommenterar men jag fotar med min systemkamera Olympus E-510!

Och tack! :D

2008-05-25 @ 21:36:33
URL: http://typperra.blogg.se
Postat av: Jessica

Sv: Söndagar och torsdagar går det :)

2008-05-25 @ 22:41:51
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/
Postat av: Sussi

Hej!

Ella har åkt bort , kommer hem på Tisd, Onsd har dom konsert.
På Torsd ska vi på fest, på kvällen.
Fred kan nog passa bäst : )
Ella kan bli hämtad på kvällen av Arne då.
Funkar de kan du ju sms:a till mig eller Ella.
Meddela vad du vill ha oxå.
Jag blev riktigt uppvaktad idag.
Jätte fin bild på Eva å Mimmi Mums.

Kram

2008-05-25 @ 22:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0