Sverige borde skämmas

Haha, tjabba tjabba... har precis kollat klart på ESC och tycker att Sverige borde skämmas! Eller okej, visst hon är inte sådär superbra, men asså 21 plats det är ju himla lågt.. Jaja, jag trodde faktist Ukraina skulle vinna, men tyckte däremot att NORGE var bäst ikväll, grymmast på att sjunga plus en ganska sådär lagom normal låt... 

Vem tyckte ni borde ha vunnit?

Blev inge utgång ikväll, utan bara lite mys med kevins kusin och hennes vänner plus kevin och Nora då... Imorrn är jag ledig, vilket kommer bli sjukt skönt! Ska kanske passa på att träffa pappi och hans tjej imorrn... Syns då!

Kommentarer
Postat av: malin (:

haha jag tycker inte vi borde skämmas - resten utav europa borde! för låten vi hade var bra! visst, charlotte såg ut som en alien och kanske skrämmde vissa - men låten var faktiskt really goood!!!

2008-05-25 @ 09:47:10
URL: http://maalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0