Tandställningen bort idag?

God morgon, fan varför skiner inte solen? Nån sa att det skulle bli suuuuuupervarmt idag. Ajja, idag åker min nya mysdress på, känner mig sådär lagom seg. Ska käka lite frulle sen ska jag till tandläkaren, hoppas på att få ta ut min tandställning idag, men kan hända att jag får ha den ca en månad till eftersom jag misskött det med snoddarna jag fick... dem skulle hjälpa till att skynda på det hela! men men, får väl skylla mig själv, fast samtidigt en månad till är helt okej, perfekt till sommarlovet!

image1583

Efter plugget kanske vi ska till IKEA, ska nämligen köpa lite nya prylar till den nya lägenheten. Vi har nu fått bekräftat att vi får den. Haha, tänk om vi hade fått ett NEJ?! ajja, ska inhandla nytt porslin, eller ah tallrikar, glas, bestick... allt nytt och fräsht! Men det är inte hundra att vi drar, då kanske jag drar och tränar istället.

See you later, have a nice day, Love A.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0