Florida del 1

Då var det dags att uppdatera bilderna, det har nu gått en vecka och kan inte låta det gå längre. Har haft fullt upp hela veckan faktiskt, med jobb och skola. Och kommer fortsätta denna vecka så lika bra att passa på nu när jag har tid. 

Jag och Savannah flög själva till Florida, då mamma och Mimmi åkte dit 10 dagar innan oss. Vilket var perfekt eftersom de han "mjuka" upp lägenheten, då ingen vart där och bott där på väldigt lång tid. Vi var också tvungna att införskaffa en del grejer, såsom stekpanna, kastrull, kniv o.s.v Men sängar, soffor, bord och sånt fanns då vi kom. 

Vid sex  på morgonen tog jag och Savvi arlanda express, vi hade precis köpt oss varsin chailatte då det skulle vara den sista på tre veckor. 


Rätt så fräscha ändå tycker jag, klockan är ju trots allt strax innan sex på morgonen. haha


Väl på Arlanda express var det fullsmockat, så vi ställde våra väskor i början av tåget och fick gå bakåt typ 2 vagnar. Savannah börjar gnälla om att vi går för långt bort från väskorna och precis då säger en kille åt oss att slå oss ned brevid dem. Haha, så vi gör det. Börjar snacka med dem, och de skulle till Jamaica på semester efter typ 5 minuter märker vi att det är Markolio som sitter bakom oss, haha han och Savannah börjar snacka finska, vilket var väldigt populärt. Han bjuder med oss att ta en bira när vi väl kommit fram till arlanda, men när vi kom fram var vi ju tvungna att springa fram och hämta våra väskor, och då tappade vi bort dem. Haha fan tänkte vi, hade vart coolt att tagit en bärs vid sjutiden med Marko liksom. Men icke sa nicke! Resan vi hade framför oss var lång så glömde fort bort honom...


Här fick vi sitta i typ 2 och 1/2 timme då flyget var försenat. Det är på en flyplats i NY, vi mellanlandade där.



Från Sverige till NY tog det ca 8 och 1/2 timme, sedan 2-3 timmar väl på flygplatsen och sedan från NY till Tampa tog det 3 timmar. Så sammanlagt från våran dörr fram till lägenheten i Tampa tog det nästan ett dygn. Vi kom fram vid åttatiden (amerikansk tid) vilket är vid två på dagen i sverige. Så förstå att vi var helt slut när vi kom fram. Somnade runt tio tiden, och vaknade runt elva dagen efter. Hade absolut inge problem med dygnsrytm där i USA, men här hemma nu är det kaos. Det är svårt att få tillbaka den rätta dygnsrytmen. 

Vi hade egen tv, med massa olika filmer, spel, musik o.s.v så vi lätt kunde underhålla oss under vår långa resa.

Kan nästan slå vad om att varenda än på flyget tyckte vi var jobbiga och högljudda! haha


Den här bilden togs på kvällen dagen efter vi anlänt. Vi åkte då iväg till en supermarket, där vi storhandlade.


Under dagen solade vi, fixade benen, målade naglarna och bara fräschade upp oss rent allmänt.


Den här bilden togs på morgonen dagen efter att vi anlänt, bleka och trötta. Solen var precis påväg upp...



(MÅSTE RUSA TTILL JOBBET NU! MEN SES SENARE MED FLER BILDER) HEJ SÅLÄNGE! :D




Kommentarer
Postat av: Sus

Ni ser ut att haft de oförskämt bra :)



Kram på dig gumman...



ps. ring när du har tid. ds

2008-11-17 @ 21:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0