forts. Florida

fortsätter i ett nytt inlägg då det är lättare för er att se när jag uppdaterat nya bilder :D har precis städat klart hela vårt rum, och resten av lägenheten men själv har jag koncentrerat mig på vårt rum som verkligen såg ut som skit. Nu doftar det supergott i rummet och det ser någorlunda bra ut.  Jag hatar verkligen när det är stökigt och smutsigt, ni vet när det bildas massa äckliga dammtussar i alla hörn... USCH! haha

Idag var jag med om nått väldigt kul på cafét. Det kom in två supersöta tjejer och fikade på vårt café, när jag går förbi dem frågar ena tjejen om jag heter alexandra, då jag svarar ja såklart. Sen frågade hon om jag hade en blogg som hette humlan. Då blev jag så himla glad, haha nån som kände igen mig på stan. Jag menar så många läsare har jag faktiskt inte, så jag menar hur stor är chansen att en av de få är just i högdalen just på vårt café. Roligt bara, hoppas ni läser detta och gillar min blogg. Tänker absolut fortsätta blogga! Hihihi tack <3

Då fortsätter vi med bilder från vår skojiga resa...

Snygga jaag... på VÅRAN balkong, japp jag och Savvi hade en egen våning, med eget badrum, två duschar, balkong och en suuuperstor garderob.

Våran stoooora säng. (skithård och obekväm dock)


badrummet...

toaletten...

duscharna...


en av våra garderober, haha vi fyllde ju inte änns hälften av den.


de tar såå himla långt tid att ladda upp bilder, men här fick ni några fler..många fler kommer dock. Men nu börjar ögonen hänga så nu är det dags för sängen! 

natti<3


Kommentarer
Postat av: Sid

Kollade igenom din blogg lite snabbt men det räckte för att jag skulle bli sur och också vilja va i florida! Ah vad härligt du har det :)

2008-11-18 @ 14:22:08
URL: http://www.fitnessguru.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0