Handla jacka med lillasyster

God kväll, haft en bra dag mina vänner? Det har jag...sjukt skönt att bara stanna hemma och mysa. Fick lite småsaker gjort, som städa mitt rum, vika om alla kläderna i lådorna och rensat ur sommarplagg som skall ner i källaren. Har också bytt lakan, så nu luktar det fräscht och gott i hela rummet. Kom iväg till högdalen och solade 15 min, vill bara hålla den bruna färg jag fått från USA, så solar en eller två gånger i månaden. Det dör man väl inte av?

När mums kommit hem från skolan var hon så frusen att jag bestämde mig för att ta med ungjäkeln in till stan och köpa henne en vinterjacka. Dock var det mamsi som betalde, men hon orkar aldrig åka med in och bara springa runt i en massa affärer så jag gjorde henne den tjänsten. Men Kevin följde med också, så det var trevligt. Vi hittade den rätta jackan i första butiken vi gick in i, nämligen JC. Men Mimmi var lite osäker så gick runt i kanske 6-7 butiker innan hon insåg att den vi såg först var bäst. Så vi gick tillbaka dit och köpte den, även jag fann en liten kappa som fick följa med hem. Och för första gången på riktigt länge käkade vi på donken. Fy så snuskigt alltså, känner mig fortfarande äcklad. Det var nog sista gången för ett tag alltså. 

På köpet fick vi med oss en film hem, "Paranoid Park". Sämsta filmen alltså, haha vi skulle ha tagit en annan. Fanns nämligen tre olika filmer att välja på. Vi stannade sen hemma hos Kevin och såg den, åt lite vindruvor med Lisen också.
Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng.

Imorrn är det ingen skola, men jobb från 11-19 sen gymnastiken. Ska bli kul, det är verkligen alldeles för lite med en gång i veckan. Hinner bli stel som en pinne innan varje gång. Måste nog skaffa mig ett gymkort nu alltså.

Nedan, lite halvbra bilder tagna med Mums kamera,
(min batteriladder är nämligen borta).





mumsan o kevin! han bar henne heeela vägen från tunnelbanan och hem! haha stark man :P


humlan tar egopics


Busken var täckt av snö..



MYSPYS! <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0