Bingo Rimer

Hello, sorry för dålig uppdatering. Det blev ingen fotografering i fredags, nope utav flera anledningar. Men imorrn ska vi iväg nånstans, shit kom precis på att jag inte vet vart.. haha och då är de faktiskt Bingo Rimer som ska fota oss. Konstigt, eftersom jag förknippar honom med typ slitz brudar o.s.v men nu ska han fota oss inför typ reklam för skolan eller nått. 

Kul snubbe ;) haha


Har himla dåligt minne men i fredags var det plugg och sedan middag med familjen på en mongolisk restaurang. Jag och norisen tog också en titt förbi Liisi, hon hade lite folk hemma. Men var trött och åkte hem rätt snabbt. Lördagen var inte vilken lördag som helst nej, utan Bullens 18 års dag. Jag jobbade först ett par timmar på dagen sedan åkte jag direkt hem till henne. Först var det mysig tjejmiddag och senare mot kvällen kom det lite fler folk. Vi hade en trevlig kväll och la mig runt två tiden tror jag. Idag har jag bara slappat men de har också vart en himla massa upprördheter. Jag är inte sådär jätteöppen direkt. Men jag har iallafall flyttat hem till mamma nu för ett tag, eller ah jag vet inte vad! Vill helst inte prata mer om det. 

Kommer iallafall bli en del shopping framöver om jag vill har något att gå i...alltså inte naken! Haha nä men inge mer om det nu. Imorrn ska jag vara ah nånstans vid nio, så ska upp vid sju och göra mig vacker. Haha
Ska också besöka en salong inne på sveavägen för att se om jag ska börja praktisera där efter klockan sex nångång. 

Mer än så vet jag inte, bilder kommer så småningen om men nu är jag bara trött och behöver vila. Nu ska mums göra lite smoothies som vi snart ska mumsa på framför en bra film. Hörs nog imorrn igen.

LOVE<3 humlisen =)



Kommentarer
Postat av: Sussi

Hoppas de ordnar sig stumpan...

Kul att bli fotograferad :)

Bingo, han är en skum kille, tycker jag.



Kram på dig!!

2008-09-14 @ 20:31:29
Postat av: 900302-0931

Du kommer se till att det blir den mest estetiska framsida på din skolas fotokatalog någonsin!

2008-09-15 @ 12:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0