Hard work, work!

Go kväll mina vänner, eftersom min dator är trasig som ni säkert förstått vid det här laget så lånar jag Lisens dator, tur det. Annars hade jag nog inte bloggat något överhuvudtaget. Idag har vi jobbat hela dagen, japp Lisen och jag. Hon har börjat på mitt café och kommer jobba extra lite då och då. Det gick suuuperbra och hon var jätteduktig. Chefen berömde henne väl. Mycket roligare att jobba med nån man verkligen känner liksom. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan, kevin och bror min sitter i rummet intill, spelar nått dataspel och Lisen sitter på sitt rum och sjunger. Hihi en riktig sångfågel, himla underbart. 

Igår var de personalfest eller ja middag rättare sagt. VI möttes först upp på cafét och "minglade" lite. Sedan åkte vi hela vägen till solna till en libanesisk restaurang. Satt där i flera timmar, så många att de aldrig kom iväg till krogen. Själv åkte jag hem vid halv ett tror jag, de stannade till tre då de stängde. Jag gillar mat, och provar gärna men detta var inget för mig typ. Massa förrätter, väldigt lite varmrätt och halvgod efterrätt. Men trevligt hade vi, ABSOLUT! 

Vet att många hade kameror, nej jag tog inte med min. Men mycket bilder togs det, frågan är bara om man kom med på någon och i sådana fall om de blev  bra?! Jaja de återstår att se. 

Imorrn är det dags för plugget igen, ser faktiskt fram emot det med tanke på att de är bara roliga lektioner. JIPPII!!

Typ den ända bild som blev hyfsat bra på mig... savannah är alltid söt ;)


pusspuss<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0