Onsdag

Hallo, har försökt ladda upp bilderna från klippningen i två dagar nu, men eftersom nånting verkar vara riktigt fel och mitt tålamod inte är det bästa har jag nu givit upp. Oh det tar verkligen 100000000 år för dem att ladda upp. Så nu skiter vi i det för ett tag. Var i skolan imorse till ungefär lunch. Var så himla trött och seg, tror det beror på vädret så gick hem och tog en lååång power nap i soffan. hihi Vid tre-tiden drog jag iväg till jobbet och var där tills sju. Asså måste bara säga att Högdalen är ett sjukt ställe asså, haha bara massa psykmänniskor. Idag såg jag två snubbar i loppet av en timma pissa mot väggen, mitt i centrumet liksom. Så himla vidriga. Högdalen är känt som fullisställe... 

Var hemma hos familjen och åt tacos, himla mysigt att vara där ibland. Usch nu börjar det verkligen kännas att man blivit äldre, kul fast tråkigt på många sätt. Älskar min familj mer än allt annat och nu bor vi inte änns med varandra längre. Så tråkigt.. hade vi haft kvar villan hade jag bott där fortfarande. 

Har också kollat på IDOL såklart...fy fan vad vi garvade jag och Thomas. Haha fy vad mycket konstiga människor som är med och tror att de kan sjunga. Jag förstår verkligen inte när en människa som sjunger så jävla illa att man bara vill gå därifrån kan tro att han/hon är bra. Nån som kan förklara det för mig???

Imorrn är det dags för skola igen, Nora vill ha med mig och simma men är sjukt trött efter gymnastiken igår men får väl se vad som händer imorrn. Funderar på att åka till salongen som jag kanske ska börja praktisera på, snacka lite och se om det är nått för mig. Killen är bög och verkar himla trevlig, vi skulle nog ha kul ihop. HAHA!

Nä ska ut i vardagsrummet till gubben, dricka en kopp te och sen hoppa i säng. Natti<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0