Måndag

Hallo mina vänner, måndagen är snart slut igen. Kan inte fatta hur fort tiden går alltså. Dagarna bara tickar och nu är det knappt 4 veckor kvar tills jag drar till Florida. Gud så jag längtar... ska bli helt underbart.

Och vet ni vad jag ska göra imorrn. HIhi sjukt att vi redan ska göra det men imorrn ska vi prova fram vår studentmössa, vilken stil och storlek o.s.v Känns ännu roligare och som om de verkligen är vår tur att lämna plugget. UNDERBART!

Sitter just nu och kollar på extreme home make over, så himla bra program. Lovar jag grinar nästan varje gång, fattar inte vilka underbara människor det finns. Som gör sådant för familjer som vart med om olika oftast hemska saker.

Imorse var Nora i skolan med mig o färgade sitt hår. Men slutresultatet blev inte direkt som vi tänkt oss. Men vi ska fixa det, innan fredag iallafall. Efter lunch hade vi långhår då vi gjorde en svinrygg. Blev rätt nöjd med min, ska försöka ladda upp den. Men kan inget lova. 

Nu ska jag glo på TV, hare najs<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0