Rättegång imorrn

Hej kompis, haha så säger min chef hela tiden. Godis brukar han också kalla mig. Kom precis hem från jobbet, och är verkligen superslut. Med träningsvärk från allt springande på cafét och såklart gymnastiken igår. Vet inte om jag nämnt det, gud har verkligen dåligt minne. Men idag fick jag svar från rektorn att han beviljat min förfrågan om att ta bort en kurs, eller det är två kurser som är sammansatta. Och han godkände det! Blev så himla glad eftersom det innebär att jag slutar efter lunch onsdag, torsdag och ca varannan fredag. Så himla underbart! I löööööööve it. hihihi

Imorrn blir det däremot inge plugg för min del, först har jag tandläkartid och sedan ska jag på en rättegång. Var vittne till en grov misshandel så imorrn ska jag, kevin och förmodligen Nora dit och vittna. Egentligen har varken lust eller ork att gå dit, men vet ni vad att kommer man inte får man böta 2000:- kr. Kan ni förstå det? Helt sjukt. Här har vi varit schysta och räddat en snubbes liv, blivit intervjuvade typ 3-4 gånger, bl.a på plats och över telefon. Trots det MÅSTE man gå dit.. sjukt tycker jag!

Är hemma hos mamsen lite nu, men känner att magen kurrar och här har de redan käkat middag så ska nog rulla hemåt och kanske laga lite dinner med lisen (om hon nu är hungrig).



Tänkte bara visa en (gammal) bild som jag är himla nöjd med, eller va säger ni?

kramis<3

Kommentarer
Postat av: eelin

heej,, jo ja e SKAPLIGT ny.. o försöker designa min blogg.. men nu helt plötsligt är den jätte bred. haha vet inte ens vad ja ändrat.. vet du hur man gör?

2008-09-03 @ 20:27:51
URL: http://elinfrick.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jo, bilden är jätte vacker...

Lycka till imorrn.

Glöm inte att begära ersättning för eventuellförlust av inkomst eller andra utlägg, dom frågar säkert.

Hoppas du mår bättre :)



Många kramizar!!

2008-09-04 @ 00:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0