1 april


Hello sunshines, excuse me för tidigare inlägget men blir faktiskt riktigt lack! Men men pass på det nu. Äntligen kan jag nå en dator, det suger verkligen att vårt internet inte funkar hemma nu. Satt med comhems kundtjänst i nästan 2 timmar iförrigår för att få igång allt, men fick det helt enkelt inte att funka. De har nu skickat ut ett nytt modem till oss, så de borde vara hos oss senast fredag, så får vi hoppas på att det var problemet.

Dagarna bara springer iväg, och det händer så otroligt mycket just nu. Har fullt upp i princip varje dag.
Sitter nu hemma hos Mimmi och Tompa, har nyligen varit förbi banken. Har nu öppnat ett sparkonto där jag ska spara massa pengar till sommarens aktiviter bl.a då och lite annat smått.

På fredag börjar mitt påsklov, haha så sjukt känns som det knappt var en vecka sedan sportlovet liksom! Ska försöka jobba så mycket som möjligt under lovet... ja med vad vet jag inte riktigt eftersom cafét fortfarande är stängt. Men har lite olika småjobb jag kan välja på. Behöver nog också praktisera lite, ligger fortfarande efter med timmarna.

Det ända som är bokat hittils är att vi tydligen ska iväg på kryssning igen, och denna gång också från Onsdag-Torsdag. Har egentligen inte råd, och hade från början ingen större lust heller. Men kul ska vi nog ha, denna gång åker basen+högtalarna med så bliire party i vår hytt. Hehe...

Finns mycket att berätta, men inte så värst mycket bilder. Har småshoppat lite, slänger in bilderna om ett tag.
Har också TVÅ superroliga nyheter, är så otroligt ÖVERKLYCKLIG, men återkommer också med det i ett senare inlägg hihi =)

Magen kurrar ska ta något att äta, men dröjer inte alltför länge! <3 Peace


take me back...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0