He´s just not that into you




Kom hem från stan för bara ett tag sen, eller ja snarare en timme men ah iallafall! Drog en bio med kompisen Nora ikväll, vi båda har länge velat se just den här filmen, men de har bara inte blivit av. Så nu drog vi både arlset ur vagnen och såg den. Och tur det eftersom den var sjukt bra... en film som var värd pengarna om ni frågar mig liksom! 

Kanske inte den "bästa" filmen för just oss att se nu, haha då vi båda bestämt oss för att inte skaffa nya pojkvänner, utan bara skita i det där, göra sånt som man själv vill och bara få allting gjort...äh vet inte hur ni tolkar det där nu.. men vi vill bara vara ifred, vi har varann och det räcker! 

Är inte så jättetrött men ska väl ta och lägga mig, kanske drar till salongen imorrn ett par timmar, trots att jag är ledig. Ligger ju fortfarande efter en del med timmarna såå! 

Ses imorrn kompisshar, kramis<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0