Mooondaay




Hejsansvejsan, klockan är redan fyra! Kan inte fatta hur fort denna dag gått.. Måste bara klämma in att jag insett vilken dålig bloggerska jag är som typ aldrig, gjorde inte det igår heller..usch boring boring!

Men iallafall, jag och Nora var uppe vid sju imorse, hon sov här hos mig igår och vi hade superkul. Somnade nog inte förrän två tror jag, låg och skrattade så vi höll kissa på oss. Dock är det vår humor och ingen annan hade nog förstått.. men men det är de som är så härligt med oss att vi är lika störda båda två!

Åt frukost och duschade oss pigga sen for vi iväg till skolan. Har haft Mode&Trender hela dagen och Nora har varit min och Jessies modell till vårt projekt som vi redovisade idag. Trots att vi fick slänga i färg tre gånger om för att de hela tiden blev för ljust blev själva slutresultatet grymt bra! Hoppas modellen också blev nöjd :P

Har också gjort ett GRYMT kollage, som jag och J suttit med i flera timmar. Är supernöjd med det, så har såklart fotat det.. Lägger upp före och efterbilder ikväll på Nora plus bilder på kollaget!

Solen skiner för fullt ute och det är riktigt varmt, imorse var det däremot mindre mysigt ute och istället väldigt blåsigt. Men men skönt att det vänt, dock ska jag på dans om bara 45 min, så ska få i mig lite lätt krubb sen ge mig av igen.

Huvudet värker, är nog inte helt kry! Har kört på hårt både igår och idag, alltså varit rätt hypad om man säger det så..
Men antar att jag kommer va HELT slut när jag kommer hem från dansen, bara käka middag sen blire nog fasiken sängen för min del alltså.

Ses senare, kram<3

Kommentarer
Postat av: anna

var har du köpt dina blåa byxor som du har på bilden? :)

2009-04-20 @ 16:35:52
Postat av: Johanna - jojjostankar

Fin blogg, verkligen :)

Ska vi följa varandras?



Kram!

2009-04-20 @ 20:23:14
URL: http://jojjostankar.blogg.se/
Postat av: matilda

skitfin blogg, älskar verkligen din design (:

2009-04-20 @ 23:06:03
URL: http://matildatengmo.blogg.se/
Postat av: alexandra

Byxorna är köpta förra året på Gina Tricot...

2009-04-21 @ 10:27:07
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tjaaa !

Sjukt snygga brallor ;)

Förresten, vilken kryssing var det du var på ? Var det Galaxy ?

2009-04-23 @ 17:55:17
URL: http://biizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0