Studentprylar

För lääänge sen när vi skulle beställa vår studentmössa kunde man även beställa en massa annat. Osmart som jag var gjorde jag såklart det, massa onödiga saker. Visst är de lite kul, men de är ju inte direkt nån superkvalité...hehe men nu är det redan betalt och har redan kommit. Nu är det väl en månad sen, har bara glömt att visa sakerna. Så här har ni dem =)





Kommentarer
Postat av: TessanSessan

fina saker ändå, men jag håller nog med att det är lite onödigt.:P Jag köpte bara mössan och ett champangeglas med mitt namn på..:P

2009-04-26 @ 21:21:45
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: Sussi

Fina kläder : )

Kan du kolla om du har en tid till Danni oxå?

Kanske samma dag, men någon annan som kan klippa henne...



Kramiz

2009-04-26 @ 21:28:27
Postat av: Stella

Måste säga att jag till 100% diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2012-03-18 @ 19:08:33
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0