DAG 4

HEEEEEEEEEEJ SVEERIIIGE!!!!

Har bara nagra enstaka minuter kvar nu, men ville bara saga att jag lever och att vi har det HELT underbart har i Grekland. Varmen ar prefekt, eller for det mesta iallafall, lite for varmt blir det ibland men da ar det bara att hoppa i poolen. Vi har haft 3 helt galna dagar hittils, massa goda drinkar och massa dansande pa olika barer. Bartenderna alskar oss svenskar har nere, och vi alskar dem! haha nej men visst finns det manga sliska men ocksa manga trevliga. Vi har itne traffat sadar jattemycket svenskar an, far hoppas pa att de kommer ner ett par snart... Britter finns det gott om iallafall, haha nastan overdrivet!

Vi har tva datorer har pa vart hotell sa forhoppningsvis hinner jag nog blogga nan mer gang. Men nu ar tiden snart uta och vi ska snart lamna poolen for att ga ned pa stranden, tankte ga langs stranden bort till Laganas namligen, det ar ca 40 min promenad...

Imorrn ska vi ut pa en heldagstur med bat, snorkla, bada, sola och kolla skoldpaddor om vi har tur! Langtar redan mass!!!! Lovar att visa massa bilder nar jag kommer hem.

Hoppas ni har de bra hemma i Sverige sa ses vi snart igen!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, jag vill bara säga att du är otroligt fin :D

2009-08-08 @ 19:54:51
Postat av: Sussi

Hej gumman!!



Kul att höra av dig, tänkt mycket på dig.

Hoppas ni har de super bra : )

Längtar tills vi får se alla coola bilder.



Va rädd om dig!!

2009-08-08 @ 21:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0