Weird


De är faktiskt lite lustigt hur besöksantalet minskar med typ 100 pers så fort jag börjar uppdatera... Haha borde det inte vara tvärtom?!?! Har legat på plus nu under dem två veckor jag var nere i Grekland, sen nu så fort jag kommit hem har den börjat gå neråt igen? Haha nån som kan förklara de för mig? Jaja..



Kommentarer
Postat av: elin

det är för att när du är borta så går alla in oftare för att de vill se om du har uppdaterat liksom, nu vet vi att du är hemma, då är det lugnt ;D



din blogg är super! puss

2009-08-17 @ 13:13:19
URL: http://elinritzen.blogg.se/
Postat av: Robert

Hej Alexandra,

jag har försökt få tag på dig genom din mail, men mina meddelanden verkar inte komma fram. Jag skulle behöva komma i kontakt med dig angående en rolig grej, så du får hemskt gärna maila mig!

2009-08-17 @ 14:20:17
Postat av: Anonym

haha, jag läser iaf din blogg fast du är borta nu kommer jag kolla den ofta eftersom du är hemma;P

2009-08-17 @ 14:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0