18.12.09



God morgon världen, hoppas ni sovit gott?!?! Idag är det fredag den 18 dec, bara 6 dagar kvar till julafton och inte en ända julklapp har jag köpt. Har ingen julkänsla överhuvudtaget. Vet faktiskt inte varför, brukar alltid vara så julig av mig så här strax innan julafton. Men i år finns inte den känslan där, antar att det delvis kommer med åldern, då man inte önskar sig så mycket, eller iallafall inte som förr, utan de är nästan roligare att köpa klappar att ge bort, så känner iallafall jag. Dock är jag rejält pank i år, då jag inte tjänat så mycket dem senaste månaderna plus att jag drar iväg till London över nyår, så dem pengar jag har kommer jag behöva tills då. Men men, har pratat med mamsen och verkar som om alla i vår familj/släkt har lagt det där med julklappar åt sidan i år, nått litet till var och en kanske men inget märkvärdigt.

Utan i år skall julen i vårt hem firas för att umgås, skratta, äta gott och bara njuta av våra lediga dagar tillsammans.
Det är faktiskt inte för ett par år sedan, och det är nog inte bara i vår släkt/familj det händer, folk flyttar, folk går bort, folk skiljer sig o.s.v Det är liksom en del av livet, det här blir vår andra jul utan vår fina lillebror som nu för tiden bor borta i Florida, dock vet jag att han kommer ha det helt underbart vilket underlättar rejält. Vad jag ska göra på just julafton har jag ännu inte bestämt men är nog dags att göra det snart. Jag har ju alltid i princip 3 olika släkter, som firar på separata håll, så blir alltid en massa julklappar, julmat och släkt att träffa såhär under jul. Brukar kunna dela upp tiden rätt bra men i år vet jag inte.. men men de blir som de blir! Skönt att vara hemma iallafall. <3

Mamsen kom hem igår också, hon har ju varit i danmark en vecka, så de var verkligen skönt att få träffa henne efter 3 månader. Så fin min lilla mami<3 Idag har lillasyster julavslutning, men dans, sång och luciauppträdande så vid fyra tiden ska jag dit för att se min lilla stjärna. Ska snart iväg och träffa min underbara vän Lisa också, luncha tillsammans och även småshoppa lite, behöver nämligen en jacka. Men nu måste jag lägga på sista sminket, hörs nog senare idag!

ÄLSKAR SNÖN!!! <3 Snälla låt den stanna tills julafton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0