2 dagar kvar till julafton


Heej på deej, tisdag idag och bara två dagar kvar till julafton. Bara två klappar har jag hunnit köpa, men som tur är det bara 3-4 stycker kvar. Som jag sagt förr ska vi alltså inte ha så mkt klappar i år. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig vart jag skall på just julafton, men ser ut som om det blir landet med mamma, syster, Tompa, moster, Kallekusin, mormor och morfar. Exakt när jag åker upp vet jag inte de vet jag senare...

Har precis städat hela lägenheten och tvättat all vår tvätt, började redan igår dock. Så nu är allt fint och rent, luktar gott för det också. Måste ringa några viktiga samtal nu och sedan tror jag det bär av in till stan. Ska träffa Jenna och mamma för att snacka lite om min LA biljett o.s.v Ikväll är det planerat att det skall julbakas här hemma, men får se hur det blir med det... Skulle ju vara mysigt!

Har fotat allt jag shoppat så slänger in de om några minuter! :) Massa kärlek <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0