Happy Valentine´s day



Den rubriken har nog dem flesta runt om i alla bloggar idag, men det är ju den dagen så därför döper vi dagens rubrik till det. Är sjukt trött och seg... gårkvällen var lååång, somnade nog inte förrän runt 5 imorse, brukar inte vara den typen som orkar vara uppe och fortsätta "parta" efter att ha varit på krogen, då vill man oftast bara hem och sova. Men vi drog hem till mig och tog hit några kompisar, satt och "sjöng" singstar, hahahaha...mest Nora kanske! "Klubbandet" var väl sådär, rätt najs...men inte riktigt mitt typ av ställe, men så är det väl. Alla dras till olika typ av musiksorter, människor o.s.v

Vi började kvällen med en mysig middag hemma hos Mickis, det blev Pasta Carbonara a ´la Mickis! Haha det var suuupergott också eftersom vi var så sjukt hungriga. 

Idag är väl en sådan där dag man ska spendera med dem man älskar, eller det är väl så jag uppfattat det som. Dock är det nog första gången jag är SINGEL på alla hjärtans dag på säkert 4-5 år, vilket känns helskumt. Inte alls deprimerande, men sjävklart känns de väl lite tråkigt då de flesta, eller ja de som nu har en partner lär ju mysa tillsammans idag. 

Men sen får ni inte glömma bort era vänner, familj o.s.v Dem kan man också mycket väl fira denna "speciella" dag med. Äta en fin middag eller bara umgås rent allmänt. 

Själv vet jag inte riktigt exakt vad jag ska göra, just nu ligger jag här hemma med norisen, degar som fasiken framför tv:n, men de är skönt på sätt och vis, eftersom de va ett ganska bra tag sedan jag hade en hel dag ledig, utan något inbokat liksom. 

Idag står iallafall solning på schemat, usch börjar bli riktigt blek. Känner mig direkt ofräsh när jag måste börja använda foundation, vilket jag verkligen inte vill! 
Sedan ska jag nu ta med Noris ut på en promenad, känner att vi behöver lite frisk luft...dessutom skiner solen idag! Hehe...mysiiigt.

Hörs nog senare idag, LOVE TO YA ALL! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart har du köpt din adidas dress? :)

2009-02-14 @ 16:15:59
Postat av: Anonym

vart var ni nånstans?

har du inga bilder å visa?:)

2009-02-14 @ 16:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0