Hemligheten


Japp då var det dags att berätta min lilla hemlis, haha eller vad man nu kallar den, kanske nyhet? Äh jag vet inte...
Men det är nämligen så att vi ska flytta, kontraktet på denna lägenhet går ut i april och har därför länge letat efter en ny lägenhet. Men pågrund av många anledningar haft väldigt svårt att hitta en schyst med bra hyra o.s.v

Det är också därför vi gått på massa visningar den senaste tiden, och den senaste var förra måndagen. Den är inte jättestor, egentligen ett rum för lite, men vi kan verkligen inte vara kräsna nu så därför tackade vi ja till den. Betyder ju inte att man får den, men vi hade tur och fick den. 

Dock flyttar vi inte så långt denna gång, haha utan det är bara ett stenkast ifrån där vi bor nu, nej men en station med tunnelbanan. Japp Bandhagen blir det denna gång, helt okej...nu har vi alla ändå vant in oss i högdalen området, så bandhagen är helt okej med mig. Det är iochförsig bara ett-årskontrakt, så om ett år ungefär kommer vi att flytta igen, förhoppningsvis till en större och kanske lite mer central lägenhet också.

Känns faktiskt rätt kul, och skönt dessutom att få lite förändring i äns liv, har verkligen börjat tröttna på att dela rum OCH säng med lillasyster, trots att de kan vara mysigt ibland. 

Så i onsdags fick vi iallafall veta att vi fått lägenheten, och IDAG var vi imorse och hämtade nycklarna. Kan ni fatta, i loppet av en vecka har vi hunnit varit på visning, fått bekräftat att vi fått den, blivit godkända och nu fått nycklarna.

Vi kommer att flytta in på onsdag, får hjälp av våra mostrar, kusiner och antagligen pappsen hjälper till också. Det är ju inte sådär supermycket grejer som tur är, inte som när vi flyttade från huset liksom. Men visst är det prylar, allt ska först packas ner och sedan upp igen.

Jag har börjat packa idag, och redan varit över en gång och lämnat lite kartonger o.s.v Fick hjälp av en kompis.. det tog typ 15 min, haha löjligt nära men rätt najs.

Resten av alla möbler och saker flyttas över på onsdag, lovar att ta mycket bilder före och efter! Hihihi...kommer bli supermega mysigt i den nya lägenheten. En bra sak är ju att den är nyrenoverad iallafall!

KUL VA?!?!

Kommentarer
Postat av: ylva

åh vad mysigt :)

älskar att inreda nya hus och så! hoppas det blir bra!

2009-02-16 @ 16:34:06
URL: http://cync.blogg.se/
Postat av: amanda&lisa

härlig blogg!

& jättefin header!



kram

2009-02-16 @ 17:42:49
URL: http://deuxvies.blogg.se/
Postat av: Marty

Nej, vad roligt! Hoppas ni får det mysigt i den nya lägenheten :)

2009-02-16 @ 19:46:31
URL: http://trubbnos.blogg.se/
Postat av: Hannah

mysig blogg :)

2009-02-16 @ 20:54:36
URL: http://whitepearlsblackoceans.blogg.se/
Postat av: sunniva

åh vad kul :D jag älskar att flytta.

2009-02-17 @ 02:00:46
URL: http://sunniesunshine.blogg.se/
Postat av: LiiCee

du har blivit utmanad:D kolla in min blogg under rubriken <challenge> och läs mer:D

2009-02-17 @ 05:05:58
URL: http://liicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0