Ny vecka...



Tjenamors, hoppas ni haft en bra dag...det har väl jag. Eller ja det är klart jag har eftersom vi hade vår andra danslektion idag, HUR KUL SOM HELST! Jag bara älskar det och är SÅÅÅÅÅ glad att vi börjat på detta. 
Och imorrn är det gymnastik igen, den va faktiskt inställd förra veckan, så har haft en lååång veckas vila nu. Lite skönt, fast dåligt då jag redan stelnat en massa. 

Idag var vi på studiebesök inne på söder, Barber & Books hette herrsalongen. Det var kul att få se hur dem jobbar och vad deras syfte är liksom. De klipper i princip bara killar, rakar med kniv och säljer produkter endast för men, inredning efter en manlig känsla. Rätt roligt faktiskt, men efter det slutade vi så då åkte jag och Jessiiiiiica hem till mig, stannade först på cafét och käkade lite lunch sen prommade vi hem till mig och småpluggade. 

Åkte sedan in till medis för att dansa, idag körde vi reaggeton, as-skön koreografi, tog först ett tag men sedan såg det rätt bra ut, börjar nog få tillbaka danskänslan sakta men säkert...

Imorrn ska jag egentligen praktisera, men har ännu inte fått bekräftat om jag ska praktisera hos Bobby eller den andra salongen. Utan imorrn ska jag till Bobby för att presentera mig själv, mini-intervjuv typ. Hoppas hoppas...

Ska också ta och städa lite under morgondagen, vårt hem ser ut som en SOPPTIPP! Nu är jag riktigt trött, ska krypa ner brevid mamsen o mumsan i soffan o kolla film...

KRAMIS<3

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hallo :) Jag var ju på samma dans som du idag :p Visste inte om du kände igen mig, och så känns det så jäkla konstigt att hälsa på någon man aldrig träffat förut, som kanske inte vet vem man är heller, haha.



Det är väl det som blir lite konstigt när man läser blggar, man känner igen en massa och vet saker om folk som man aldrig har pratat med.



Kul att se dig iaf =)

2009-02-02 @ 21:34:57
URL: http://emiliees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0