Benjamin Button



God kväll kära läsare, kom ganska nyligen hem från stan. Åkte in dit direkt efter skolan, mötte upp mimmimums. Vi gick direkt och hämtade ut biljetterna för att sedan gå och äta. Vi åt på kungshallarna, inte nått megaställe..men det fick duga då vi inte hade så mycket tid. Ja ni ser rubriken, filmen vi såg var sjukt bra... Den var lika lång som filmen vi såg senast, Australia 2,45 tim. Men hade så pass bra handling så man märkte inte av tiden. Den hade ju premiär idag, så antar att de inte är så många som sätt sen. Och därför rekommenderar jag den skarpt! 

Vår söta lilla mamma väntade på oss utanför, promenerade sedan mot medis där vi gick in på Coffe house by George och tog en liten fika strax innan de stängde. Hade sedan lite beslutsångest för vad jag skulle göra ikväll, men de kändes bättre att bara åka hem och ta det lungt med familjen istället för att fara ut och typ inte göra någonting... Imorrn är de jobb som gäller och sedan 18-års fest. 

Nu är jag trött, och vill gå och lägga mig... saknar min säng haha, börjar verkligen uppskatta den "lediga" tid jag har, haha nu låter de som om jag har tusen saker att göra, men sanningen är väl att de inte är sådär suuupermycke men sjukt mycket gemfört med hur mitt liv såg ut för drygt 2 veckor sedan. Men gillar den nya starten i mitt liv, och tänker absolut fortsätta denna väg. 

Sängen var det, syns imorrn...natti<3








Kommentarer
Postat av: Aaliyah

Åhh den tänker jag se ;), 3 th är jätte långt tid för bio ju?

2009-01-17 @ 10:01:06
URL: http://aaliyahkatten.blogg.se/
Postat av: K r i t i

Mmm en helkväll på stan är alltid mys

:) Var Australia värd att se förresten?

Peace

2009-01-17 @ 13:20:25
URL: http://kritis.blogg.se/
Postat av: Magnus

lugnet är det som helar och vilar en



jag har skrivit nya dikter på min sidda här



www.textskelett.blogspot.com



kramar

2009-01-18 @ 02:05:15
URL: http://www.studioblodrod.blogspot.com
Postat av: M.Yourstone

Jaa den var riktigt bra, såg den igår ;)

2009-01-18 @ 14:29:35
URL: http://miikaelay.blogg.se/
Postat av: ika

du har jättefin blogg:) skulle oxå villa se den

2009-01-19 @ 17:15:54
URL: http://erikalouise.blogg.se/
Postat av: ika

du har jättefin blogg:) skulle oxå villa se den

2009-01-19 @ 17:16:16
URL: http://erikalouise.blogg.se/
Postat av: fredrika

Jag tyckte också att den där filmen var skit bra! konstigt nog var det bara jag som satt och storbölade i den sista halvtimmen, men den var ju så fin! :O

2009-01-24 @ 13:00:46
URL: http://fredrikaastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0