De bara fortsätter att snöa...

God morgon mina vänner, gud känns så himla konstigt att sitta på en vanlig PC när jag nu vant mig till min egna MAC. Tangentbordet är helt annorlunda gemfört med mig, eller asså tangenterna är mycket större och hela tangentbordet är mycket större, haha fan skriver fel hela tiden. Jaja de va ju super intressant att höra! Haha nä men sitter nämligen på mammas och Thomas jobb, Jessie kommer hit snart så ska vi få hjälp med vår bokföring en sista gång innan vi ska lämna in det idag, typ slutet av dagen. Skippar svenskan idag, kanske mindre bra. Men glömde totalt bort att vi skulle ha ett muntligt litet föredrag idag, och kändes så onödigt att gå dit i en timme.

Men känns skönt att vara här, och få llite plugg gjort, ah så fort Jessie kommer hit då..eftersom hon försovit sig! Tröttapa, haha! :D Vet inte exakt när jag slutar idag, men har ingen kund vilket Jessie ska ha, så slutar säkert runt två eller nått. Vill sen in till stan för att småshoppa lite, sånna där nödvändiga saker.

Nej nu är det dags för morgonens kopp choklad! De har nämlige suuuupergod choklad ur deras lilla kaffemaskin!

HA EN BRA DAG! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

DU E FUK !!!!

2009-01-23 @ 09:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0