Hemmafru?

Hallåå i stugan, allt bra med er kära läsare? haha kanske ska sluta fråga den frågan då i princip ingen någonsin svarar på den. Men men orkade verkligen inte blogga igår, så därför blev det inget... Hoppade ju in för en kollega på jobbet, så tog morgonpasset. Så var där redan kvart över sju. Jobbade fram till 3, stannade kvar för att prata lite med min chef. Och ni vet hur seg jag varit på att fixa salong, men igår lyckades jag få tillgång till TVÅ salongen inom loppet av fem minuter. Haha lite skoj tycker jag.. Men nu gäller de bara för mig att bestämma mig! Den ena salongen ligger i högdalen, precis brevid cafét, verkar vara rätt lugn och mysig. Eller så har jag också fått erbjudande att få praktisera hos Bobby "kändisfrisören" ni vet?! en större salong, men mycket tempo och många frisörer. Det finns både för och -nackdelar med båda salongerna. Men har nu lite beslutsångest... Så därför frågar jag er, vilken salong tycker ni att jag borde ta?

Var också på första gymnastiken igår, kändes skönt att vara tillbaka. Dock lite dyrare denna termin, men känner att detta passar perfekt för mig och tänker därför fortsätta. Ärlig talat så känner jag lite träningsvärk i kroppen...haha otränad flicka! Men snart kommer jag och norisen förhoppningsvis igång med dans också, typ på måndag om allt går som det ska!

Idag var jag i skolan, hade bara en lektion... Sedan drog jag och Jessie hem till mig bara för att fördröja tiden lite. Då vi sedan klockan ett åkte ner till min gamla skola för att hämta lilla Joy, dotter till en släkting. Vi har flätat hennes hår, i tre timmar. Men fint blev det alltså...både jag och Jessie blev supernöjda! Har tagit lite kort som jag slänger in snart.

Nu ska jag leka hemmafru lite nämligen, haha måste springa ner och slänga in tvätten vid sex då varken mamma eller någon annan är hemma. Har också varit och handlat mat till familjen, tänkte laga lite thaiwok till dem idag. Får se hur det blir, är sjukt hungrig så hoppas verkligen att de blir gott!

Förutom det har jag också börjat småstäda, som vanligt om ni frågar mig. Visst kan det ligga lite saker här och där...men nu är det riktigt skitigt hemma hos oss och gud va jag verkligen inte trivs i ett skitigt hem, visst håller väl dem flesta med mig?

BRB later med flätbilder och thaiwok tips, OM det blev gott...hahaha




Kommentarer
Postat av: timjan

skulle nog råda dig att ta bobby, kan bli tråkigt att sitta på en förortssalong och vänta på att agdas permanent ska bli klar.....

2009-01-23 @ 01:04:14
Postat av: MIAAAAAAAAAAAAAA!

ALEX, BOBBY BOBBY BOBBYYYY! DU KOMMER JU ÅNGRA DIG OM DU INTE TAR CHANSEN ATT PRAKTISERA HOS NÅGON SOM FOKUSRAR MER PÅ SIG SJÄLV OCH SIN SPEGELBILD ÄN PÅ DEN PERSONEN HAN KLIPPER, OCH ÄNDÅ LYCKAS FÅ DET SKITBRA! OCH SOM KÄNNER LINDA ROSIIING HAHA!

SNÄLLA, VÄLJ BOBBY! HERREGUD, TITTA PÅ ERBJUDANDET UR VÅRA ÖGON, SÅ SER DU HUR SJÄLVKLART DET VERKLIGEN ÄR!DEET KAN JU FAKTISKT LEDA TILL NÅGOT RIKTIGT BRA! WIIIIII:D D KRAAAAAAAM, MIA

2009-01-23 @ 16:15:43
Postat av: Lelly

Bobby helt klart! är det ens nåt att tänka på!? :)

2009-01-29 @ 00:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0