Let´s Dance

Hahahahahahaha, hallå alla kära! Hoppas ni alla mår bra och har en trevlig fredagkväll. Själv ligger jag hemma hos norisen och kollar på Let´t Dance. Har varit i skolan idag, hade svenska imorse sen typ 4 timmars håltimma, så då passade jag och Jessie på att tvätta hennes bil. De var kul det... haha! Efter plugget drog jag in till stan där jag träffade söta Josefin, första gången vi ses faktiskt trots att vi pratat med varann en längre tid. De blev en lång fika på Bellman´s.

Varför jag skrattar så mycket är nämligen vad som nyss sas i Let´s Dance av programledaren, vilket dem flesta som kollade nog märkte. Tråkigt men ändå sååå SJUKT roligt då jag kan tänka mig hur Nils reagerade. Precis efter att Blondinbella dansat klart och får höra kritiken från juryn, så kallar programledare Nils för BRUNETT-BERRA! hahaha

Asså det va sjukt kul enligt mig...eller vad säger ni? Jaja bella´s prestation var väl sådär, håller med juryn om att de såg ut som om hon studsade runt på dansgolvet...haha jaja bra gjort anyways! Tillbaka till tv:n.


Kommentarer
Postat av: Jessica

haha, börja asgarva X)

2009-01-10 @ 00:35:36
URL: http://jessicah.blogg.se/
Postat av: jennie

hahaha, jaa. gud vad jag skrattade när jag hörde brunett-berra! :D riktigt rolig pogramledare.

2009-01-10 @ 13:38:05
URL: http://jenipeni.blogg.se/
Postat av: Emmalisa Norrhamn

Jag skrattade också galet mycket. Han David är för rooolig, hahah

2009-01-10 @ 15:02:07
URL: http://www.emmalisa.se
Postat av: ida

missade programmet, men fick höra det idag. Hoppas Bella tål humorn ;)

2009-01-10 @ 17:43:58
URL: http://snotiplota.bloggagratis.se
Postat av: emilia

Du har ingen kontaktmail så jag får skriva här istället. Hur har du fått så platt mage? Jag tränar och äter rätt, men inget händer. Har du tips till mig? snälla säg att du har hihi. Du kan väl maila mig kanske är du snäll.



Tack på förhand :)

2009-01-10 @ 18:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0