Mitt bästa NYÅRSFIRANDE!

Haalllaaa, back to in Sweden. Skönt att va hemma, of course. "Borta bra men hemma bäst". Men herregud vilken resa, och fy fasiken så kul vi har haft. Bästa någonsin... och tjejer, vi fyra är bara föööööör sköna! haha

Kom precis hem från Nora. Vi var framme på cityterminalen strax efter 6 imorse, alla var helt slut så åkte hem till nora och sov ett par timmar där. Vaknade igen vid två och har bara segat fram till nu. Vi satt och pratade om det förut, de känns som om vi lever i mörker liksom. Under dessa fyra dagar har vi liksom lagt oss så sent, alltså när det är mörkt och sovit ganska länge på dagarna, och bara haft ett par tre timmar med ljus innan det blir mörkt runt tre på dagen igen. 

Jag är så otroligt glad att vi kom iväg för de här var den bästa nyårsafton någonsin. Stinker svett och är sjukt trött nu, haha ska packa upp väskan, käka lite och sedan ladda in alla bilder på datorn och förhoppningsvis få in dem i bloggen och blogg.se tillåter det. 

Återkommer senare... SPISER DU ROMPETROLL NORA?! hahahahah loooove <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0