Onsdag



Förra tisdagen på Tofta (Gotland)

Hej alla fina läsare, nu börjar jag äntligen få tillbaka min energi, har varit helt utmattad de närmaste dagarna. Man kan nästan säga att jag sov hela måndag och tisdagen, har åkt på nån vidrig förkylning med hosta och massa snorande. Men idag känns de faktiskt bättre. Igår tog jag mig iallafall hem till min kära vän Malin, hon har nämligen precis flyttat två stationer ifrån mig nu, vilket är superkul! Hon var även på ett ultraljud här om dagen som visade att hon nu kommit in hela 5 månader i graviditeten och att det är en liten pojke. Man kan ju inte veta 100 % men det såg iallafall ut som en liten penis. Haha såå himla gulligt!

Det känns faktiskt helt overkligt att just Malin är gravid, vi har liksom känt varann sen 2 års ålder, sen att vi inte hela tiden haft kontakten inne är en annan femma, men vi hittar iallafall alltid tillbaka till varann, vilket känns superskönt! Men trodde aldrig att hon skulle vara den första som skulle bli gravid i vårt gamla "gäng" liksom.

Hon är faktiskt påväg hit nu, vi kan verkligen prata i timmar om allt mellan himmel och jord... Igårkväll drog jag även hem till Nora, vi hyrde en film och köpte en påse godis som vi klämde i oss, haha skittjocka men så grovt gott. De blev rätt sent så jag sov över där, det är ändå så trist att sova hemma själv. Mami kommer inte hem förrän på söndag, så de är skönt med lite sällskap.

Har laddat över bilderna från kamera nu iallafall, så ska försöka lägga in ett par lite senare. Men måste som sagt möta upp Diddi för att få de resterande bilder, eller ah hon har nästan alla roliga och fina bilder från vår vecka ner på Gotland. Tänkte även då berätta lite om vår galna vecka... så håll ut!


Kommentarer
Postat av: Lorena

vad var det för överraskning du hade som du skrev om i förra inlägget ?

2009-07-22 @ 13:20:53
Postat av: Maja

Var har du köpt dina sol glasögon :)

2009-07-23 @ 04:03:45
Postat av: JESSICA

åh vikken härlig bild

2009-07-23 @ 22:22:05
URL: http://josselio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0