Hela plattan dansade


Morrn morrn, sitter på jobbet och bara ah jobbar! Eller nej nu bloggar jag ju....äh blä är trött idag! Mår illa också, satans mensvärk! Får alltid tungt huvud när detta väder kommer, fattar inte varför! Jaja bara 4 timmar kvar sen åker jag, pappa T och Mums ut till åkersberga till min "plast"farmor för att äta middag. Det ska bli så himla gott, hon lagar så himla god mat! Bäst av alla...

Igår drog jag in till stan efter jobbet, mötte upp en vän som gjorde mig sällskap en stund. Vi vandrade runt på stan ca 2 timmar, köpte bl.a färg (blekning) som jag senare använde för att ljusa upp nora´s hår.

När vi kom upp på plattan, såg vi vilken folksamling det var, vart såklart genast väldigt nyfikna, stog kvar en stund. Sen plötsligt ser vi hur hela plattan börjar dansa! Det var en GRYM hyllning till MJ. Riktigt coolt gjort, önskade att jag själv vetat om det och kunnat vart med..men men riktigt häftigt att se!

På filmen nedan ser ni även att dem körde på centralstationen också bara en halv timme efter uppvisningen på plattan.. de missade dock jag! Såg det nu, ohh jag bara ryser..


Kommentarer
Postat av: c

Hej! :) Fin blogg :)

2009-07-09 @ 12:21:42
URL: http://carolinelofquist.blogg.se/
Postat av: Sarah

Så underbart! Vilken hyllning! Jag ryser i hela kroppen när jag ser det.. Vill inte sluta kolla heller :)

2009-07-09 @ 15:11:28
URL: http://onlymisslu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0