Clean Friday



Stranden precis utanför Kallis, take me back!

Tjenixen, då var det redan fredag och nästan en hel vecka har gått sen vi kom hem från Gotland. Jag kan verkligen inte sluta säga det, men shit va tiden går fort alltså. Dagarna bara springer iväg... Snart börjar det "riktiga" vuxenlivet, för än sålänge har jag faktiskt sommarlov! Igår passade jag Meja större delen av dagen, vi var först här hemma ett tag sedan drog vi in till stan, passade på att kolla runt i lite affärer medan hon sov en timme, sedan mötte vi upp Joe för lite lunch. Klockan bara tickade iväg sen var det dags för lilla Meja att åka hem med sin mamma. Mötte upp norisen på Coktail för att hjälpa henne att stänga, vi cyklade sedan hem till deras nya fina lägenhet på Mariatorget. Hennes rum har verkligen blivit superfint, riktigt tjejrum med sminkhörna, speglar överallt, barbord + barstolar, stor säng och en suuuper stor garderob. Lätt att ma kommer börja hänga där mer, haha nejdå älskar mitt rum med.. lite småtomt bara.

Åkte hem vid tolv imorse, har tvättat all tvätt från Gotland och även hunnit med att städa hela lägenheten. Så himla skönt! Det ända som är kvar nu är att slänga in mig själv i duschen.. känner mig som en ända stor smuts! haha

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men ska försöka ta de lite lungt, ladda upp för vår "lilla" resa nästa vecka. Återkommer mer om det senare..

Dags för en sen lunch! Cya <3

Kommentarer
Postat av: ninni

sjukt fin blogg!=)

2009-07-26 @ 20:09:05
URL: http://jennniferness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0